Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cytra23

Czy na początku miesiączki wychodzą z was czarne skrzepy?

Polecane posty

Gość cytra23

j.w. jestem ciekawa czy ktoś tak ma i czy to jest w porządku, ponieważ ja zawsze pierwszego, a nawet drugiego dnia miesiączki nie mam świeżej krwi ale płyn podbarwiony na brązowo-czarno i czarne smołowate skrzepy. też tak macie? Krew pojawia się dopiero potem.

Gość ja mam odwrotnie
ale mysle ze to nie jest powod do niepokoju

Gość cytra23
i wszystko w porządku u Was? bo ja mam bardzo nieregularne okresy dodatkowo

Gość to moze oznaczac jakies
problemy hormonalne lub pco.

Gość A U MNIE...
JA MAM PRZEZ PIERWSZE KILKA GODZIN ŚLUZ LEKKO ZABARWIONY KRWIĄ.NASTEPNIE DOPIERO KREW,PIERWSZE DWA DNI ZE SKRZEPAMI ALE NIE CZARNYMI! ... REGULARNIE CHODZĘ DO LEKARZE I JEST PODOBNO OK...

tak, mam to samo i moja mama też tak ma, pytałam lekarza i jest wszystko w porządku, niektóre kobiety po prostu tak mają i niekoniecznie musi być to powód do niepokoju.

Gość okuokuoku
ja tak mam tylko ze na odwrot - najpierw czerwona krew a na koniec (i to nawet 6. i 7. dnia) takie skrzepy... ale niegdy mi nie przyszlo do glowy zeby sie tym martwic:) moze powinnam, ale wole na razie nie;)

Gość cytra23
Ale mnie to już niepokoi, zawsze tak miałam, ale 1 dzień, a teraz mam już trzeci dzień tylko te skrzepy, żadnej świeżej krwi :-( Myślicie że to może mieć związek z zapaleniem zatok i migdałków, z którym się męczę od mięsiąca i biorę różne leki.

Gość zaciekawiona-nie-laska
o rety, ale macie problemy!!! przecie to błona się łuszczy, nie tylko sama krew ma lecieć!!!!! :D :D no widze,że wiele wiecie o okresie...

Gość cytra23
do zaciekawionej: Nie bądź taka przemądrzała, dużo wiem o menstruacji, ale fakt że przez parę dni wydalasz tylko czarne skrzepy bez świeżej krwi jest chyba niepokojący? Wiem i łatwo to zaobserwować, że błona złuszcza się razem z krwią, ale jest w postaci różowych, świeżych fragmentów

Gość gość
Masz rację idz do Ginekologa ,ja też tak mam.Moja przypadłość to obfite miesiączki i częste krwotoki które kończą się łyżeczkowaniem . Cżesta anemia z tego powodu ,a więc zbadaj się bo takie skrzepy są też przyczyną przeziębienia.Pozdrawiam

Gość Kasia5599
A ja już drugi cykl tylko takie skrzepy... bez krwi dodam że miesiączki wywolywane luteina ale kiedyś tak nie było mam pco