Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakiś tam login

Dlaczego oni mnie prześladują?!?!POMOCY!!

Polecane posty

Gość jakiś tam login

Może zacznę od tego, że jestem teraz w 1 klasie liceum. Od innych dziewczyn niczym takim się nie różnię - średnia klasa społeczna, średnia uroda, dość dobrze się ucze...wszystko normlane. A jednak kilku chłopaków z mojej klasy przyczepiło się do mnie. Cały czas rzucają do mnie teksty typu "Kici kici skurwysynko", "Wypierdalaj stąd idiotko jebana"...nie chce tu mówić o ich niewychowaniu, ale o tym, ze mi poprostu żyć nie dają. Próbuje wszystkimi sposobami nie chodzić do szkoły, nawet gdy im cos powiem oni nie zwracają na to uwagi tylko dalej mi dokuczają. I błagam, nie piszcze żebym się nie przejmowała, bo np. ide pełnym korytarzem a oni do mnie "wypierdalaj z tej szkoły pieprzony sprzedawczyku...głupio mi jest poprostu jak na forum całej szkoły do mnie się tak odzywają...a nawet nie mają podstaw, żeby mówić że jestem sprzedaczykiem...POMOCY!

Gość piorunek//
daj jednemu w morde dla przykładu

Gość To fakttttttt
Jest tylko jedna rada: zmień szkołe. Tak to już jest z takimi kretynami, jak znajdą sobie ofiare, nie odpuszczą-a ty po prostu stałaś się ofiarą. Żal mi cie....uciekaj z tamtąd, nie wygrasz z nimi.

Gość jakiś tam login
w morde żadnemu dać nie mogę, bo jestem słaba kobitka:P a uciekać z tej szkoły też nie chcę...mam tam przyjaciół, znam już nauczycieli, wiem na co mogę sobie u nich pozwolić, a na co nie...jak bym chciała zmieniać to znowu bym musiała wszystko od początku zaczynac

Gość afokado
e ja myśle że porprostu miej ich w dupie i tyle :) nie zniżaj się do ich poziomu, nie reaguj na ich zachowanie, mówisz że mas ztam przyjaciół więc dlaczego zajmujesz sobie głowe jakimiś głupolami

Gość no to.....
a byłaś u pedagoga?

Gość jakiś tam login
to nie są takie głupoty...w sumie nie dochodzi do popychania itp, ale np. ide wąskim korytarzem, a oni zastawiają mi droge, nie wspominam już o tych ich wulgarnych komentarzach...i chyba nie dodałam że mają co najmniej po 180cm wzorstu, a i chudziutcy tez nie są...ja sie ich czasami normalnie boje.

Gość jakiś tam login
jak bym poszła do pedagoga to bym dopiero miała...już na mnie mówią sprzedawczyk, a co dopiero by było potem?

Gość jakiś tam login
jest inna dziewczyna w klasie, która kiedyś na nich naskarżyła, oni dobrze wiedzą że to była ona, ale próbują wszystkim wmówić, że to byłam ja...to jest chore

Gość jakiś tam login
już nikt więcej się nie wypowie??

Gość bo sprzedawczyków trzeba
tępić i tyle , dobrze ci tak :classic_cool:

Gość jakiś tam login
żebym jeszcze była tym sprzedawczykiem...ja na nich jeszcze ani razu nic nie powiedziałam, właśnie przeciwnie, na lekcji z kimś tam rozmawiałam oni od razu to powiedzieli...

Gość współczuję Ci i bardzo
mocno przytulam. jesli masz dobry kontakt z rodzicami a rodzice umieją "zawalczyć"to powiedz im o tym niezwłocznie.

Gość współczuję Ci i bardzo
jak reagują na to Twoi znajomi ?mam na mysli chłopaków z którymi masz dobry kontakt.

Gość taka sobie matulina
Powiem tak... zapytaj ich wprost o co im chodzi? i pogadajcie.

Gość taka sobie matulina
A może masz zryty ryj?

Gość jakiś tam login
nie chce o tym mówić rodzicom, bo wtedy będą mieli powód żeby mnie nazywać tym cholernym sprzedawczykiem, a w ogóle wtedy by zrobili afere, której tak jak już wcześniej mówiłam - nie chce mieć. a moi koledzy kiedy są ze mną to reagują, ale czasami wracam sama po lekcjach...

Gość jakiś tam login
nie mam zrytego ryja:P ani za brzydka, ani jakaś piękna, normalna. biedna tez nie jestem...a gadac sie nie da, próbowałam z jedym, to mieli kolejny pretkest to "żartów":(

Gość co to za margines jakis
a wez ich nagraj, zeby byly dowody co prawda to chyba troche nielegalne, ale dobrze miec taki material poza tym moze warto sie zapisac na jakies sztuki walki, judo? to jest dobry pretekst-tylko w tajemnicy czy oni pochodza z patologicznych rodzin?

Gość jakiś tam login
ale chyba nie wiecie jak są na prawdę prześladowani ci, którzy idą do dorosłych...i nie tylko przez tych bardziej nie wychowanych, ale przez wszystkich...mi się już nie chce chodzić do szkoły, cały czas jestem nei obecna, moi rodzice też się martwią, bo zawsze dobra uczennica a teraz całyc zas na wagarach...

Gość jakiś tam login
ale chyba nie wiecie jak są na prawdę prześladowani ci, którzy idą do dorosłych...i nie tylko przez tych bardziej nie wychowanych, ale przez wszystkich...mi się już nie chce chodzić do szkoły, cały czas jestem nei obecna, moi rodzice też się martwią, bo zawsze dobra uczennica a teraz całyc zas na wagarach...

Gość jakiś tam login

Gość arrrivva
po pierwsze możesz szantażować ze wszystko nagrasz na kamerę - noś przy sobie jakiś sprzęt i naprawdę to zrób ale tak od razu nie ledz do pedagoga czy dyrektora tylko oczekaj na efekty - może wystarczy. Jęsli nie to kręć dalej, nagrywaj a potem postrasz, ze idziesz na policję jeśli i to nie pomoże - poszukaj jakiegoś kolegi "z osiedla" niech podjedzie pod szkołę złapie jednego za kaftan i dmuchnie mu dymka prosto w twarz - bankowo będą ci się kłaniać po takim czymś w pas

Gość a tak swoję drogą
to kurwa co za złamasy:o kilku wysokich, dużych facetów-uwzięli się na jedną dziewczynę:o ja pierdolę, prawdziwi mężczyźni sie znaleźli. Pomysł żeby ich nagrać uważam za dobry tak samo żeby im wpieprzyć.

Gość jakiś tam login
i nie macie pojecia jak sie czuje idąc środkiem korytarza, wokół 300 ludzi, a oni do mnie krzyczą jeden z tych ich tekstów:/

Gość jakiś tam login
arrrivva - z tym kumplem z osiedla to naprawdę dobry pomysł:D

Gość arrrivva
aha! i jak następnym razem krzykną coś wulgarnego to im powiedz, że uwielbiasz, że to jak balsam na twoja duszę i śmiej im sie prosto w twarz a potem powiedz, że z nich tacy faceci jak z koziej dupy trąba