Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakiś tam login

Dlaczego oni mnie prześladują?!?!POMOCY!!

Polecane posty

zazwyczaj nie jestem zwolenniczka przemocy, ale takich palantów to bym sklepała... jakby tak jakiś Twój rosły kolega spotkał takiego gdzieś wieczorem i \"wyjaśnił\" mu, że tak nie wolno robić to szybko by mu rozum wrócił. tacy chłoptasie to są mocno w gębie szczególnie jak mają zaplecze innych półgłówkóch za plecami. a każdego z osobna łatwo naprostowac. jestem za tym zeby im wpierdzielic :) trzymaj sie cieplo i pamietaj, ze i na takich znajdzie sie silniejszy...

Gość co to za margines jakis
nie uprzedzaj ich ze ich nagrywasz tylko to zrob i to kilka razy

Gość jakiś tam login
dziękuje Wam bardzo za rady:) może jeszcze do nagrywania się nie posunę, bo nie chce komus życia spieprzyć, tak jak to oni mi spieprzają, ale z tym kolegą to bardzo chętnie:P

Gość co to za margines jakis
ale Ty im zycia nie spieprzasz kochana przygotuj sie tez, ze otoczenie moze bedzie obojetne na Twoja krzywde -ja wiem, jak nauczyciele potrafia miec w d...to ze uczniowi sie krzywda dzieje tu chodzi o Ciebie i o to, ze jak inni zobacza, ze tamci na Ciebie pomyje wylewaja, to grupa tych oprawcow moze sie rozszerzyc ostrzegam ja mysle, ze naklepanie ktoremus z nich to b.dobry pomysl oczywiscie wtedy moga nie przestac dziamac, ale nie mozna nie robic nic moze dobrze byloby gdyby jakis Twoj wujek czy ktos przyszedl i gowniarzami potrzasnal - ktos kogo oni nie kojarza z rodzina