Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dupersztajn

Moj kolega jest gejem

Polecane posty

Wyjaśnienia mu się należą- bez dwóch zdań. :) Nie możesz przecież udawać, że nic się nie stało, bo to byłoby nie fair. ;)

W sumie macie racja ,ze musialo go to sporo kosztowac ze to tez mnie musialo spotkac nikomu jeszcze o tym nie powiedzialem i nie powiem

Gość turbocipka.
nie mow w koncu zaufal ci:) ma partnera wiec go kocha uwierz ze geje to jak baby sa wrazliwi i delikatni w wiekszosci, dlatego pewnie kocha swoje chlopaka a do ciebie nic nie ma inaczej zauwazylbys wczesniej:) jesli sie odwazysz na taki krok to szacunek dla ciebie chlopie, malo jest normalnych ludzi w tym kraju, tolerancyjnych co do tego co ludzie powiedza..czy ludzie wykarmia twoja rodzine?nie! czy pojda za ciebie do pracy?nie! czy pomogą ci w zyciu? tylko nieliczni i ci prawdziwi a takim jest twoj kumpel wiec nie zrywaj znajomosci przez to ze on woli facetow, ja wole kobiety i zyje blogo a moi znajomi to akceptuja, mam tez wielu kumpli gejow i uwierz oni nie lecą na pierwszych lepszych a tym bardziej nie kochaja sie w przjacielach:) badz rozwazny, przemysl to na nowo, zaregowales chyba tak jak kazdy hetero by zaareagowal, ale pochopnie troche. jesli to prawdziwy dobry kumpel nie warto przejmowac sie tym z kim spi naprawde, to nie nasza sprawa:)

Gość Pani KAA
mam pelno znajomych roznej orientacji seksualnej, ani mnie to nie przeszkadza ,ani razi. Po prostu trzeba przyjac do wiadomosci ,ze kazdy z nas jest inny i ma do tego prawo. Sam widzisz-przyjaciel dlugo zwlekal by ci otym powiedziec, bo wie, jaka jest polska zasciankowa mentalnosc. Nie obawiaj sie, ze on jest gejem to sie na ciebie rzuci:) W swiecie osob o orientacji homoseksualnej tez sa zaloty, a nie rzucanie sie na ludzi jak na mieso. Jak wyzej napisalam-przyjaciel ma do ciebie zaufanie, skoro ci o tym powiedzial.Ciesz sie, ze wiesz:)

A bo my kobiety to wiesz... :p Hihi! Z innej planety jesteśmy. :p

Gość turbocipka.
tak i jestes jednym z nielicznych ktorym sie przyznal, powinienes byc dumny ze wybral akurat ciebie to znaczy ze dobry chlopina z ciebie i mozna ci zaufac:)

Gość turbocipka.
fajnie to by swiadczylo o twojej odwadze:) ps jak sie boisz dzwonic to napisz smsa wyczerpujacego i powiedz sie cie zaszokowal dlatego uciekles :)

Oj nie żadne "zobaczę" tylko naprawdę do niego zadzwoń. Kurcze... kumpel to zawsze kumpel bez względu na wszystko. :) Tym bardziej, że nic złego nie zrobił. :D

Gość turbocipka.
mnie cieszy ze coraz lepiej w polsce z ta mentalnoscia w prawdzie znajda sie ubki ograniczone ale chocby ten temat swiadczy, ze jest lepiej :D

Wiemy, że to nie jest łatwa decyzja, dlatego pomagamy Ci się z nią uporać. ;)

Tak sobie mysle ze kurcze przez tyle czasu ja o tym nie wiedzialem Musial skubaniec to dobrze ukrywac , fakt ze terazmnie sie razem widywalismy , teraz rozumiem dlaczego :P Kurcze a ilerazy gadalismy o dupeczkach i wydawal sie calkiem normalny a tu taki numer ale trudno takie zycie widocznie

Gość jaboje
ja bym uważał,a jak Cię dziabnie przy jakiej okazji?

no raczej mie nie dziabnie hehehhehehe ale jak z nim pogadam i sie spotkamy a on mi powie ze przedstawi mis swojego przyjaciela :P to moge nie wytrzymac tego a nie daj boze sie z nim spotkam w knajpie jak to zwykle bywalo a jego przyjaciel nas zobaczy i zrobi jakas scene zazdrsci ale kicha by byla :P

Gość no i przestan rozdzerac szaty
zachowuj sie w stosunku do faceta normalnie, skoro zawsze byl fajny. Przeciez jak gej to nie znaczy,ze napada na kazdego faceta! No i przeciez czlowiek to nie tylko sex, zwlaszca jesli idzie o przyjaciol! Nie rob z siebie mohera i sztucznych problemow nie stwarzaj

Dobrze,że wyszedłeś,skoro taka bzdura może Cię zszokować na tyle,że zachowasz się w taki sposób to lepiej,żeby ten chłopak takich \"kolegów\" nie miał. A co ja miałam zrobić kiedy dowiedziałam się,że mój były jest w związku z facetem? :D Zrobiłąm najlepsze co mogłam-zakumplowałam się z nim,świetny facet.

mam kolege geja ,on ma partnera i kupe znajomych plci obojga. Nie zauwazylam,zeby faceci hetero sie go bali ( choc sie z gejostewem nie ukrywa) Jest bardzo fajny i szkoda byloby mi ( i innym te) zrywac takiej znajomosci. Wyluzuj - to z kim spi to jego prywatna sprawa, nie musicie o tym gadac, jest tyle innyvch tematow.

Zobacze jakby co zadzwonie do niego ciekawe czy sie nie wkurzy jak na przyklad mu powiem ze niechce nic wiedziec ojego przezyciach i doznaniach erotycznych i zeby nie poruszal tego tematu przy mnie:) i zeby mu do glowy nie przyszlo przedstawiac mi swojego partnera:P Kurcze moze faktycznie sie dziwnie ja zachowuje ale nic na to nie poradze z jednej strony smieszna sytuacja a z drugiej tragiczna :P

a po co masz mu deklarowac ,ze nie bedziesz sluchac? pewnie po tej ucieczce itak ci nie bedzie opowiadac. I co ci szkodzi poznac partnera - pewnie tez jest to fajny facet. Przeciez ciebie nie zgwalci, nie boj sie.

Nens to zupelnie inna sytuacja ja jestemfacetem w sumie tez bymoglo byc ciekawie jakby moja byla kobieta powiedziala mi ze jest les :) nawet mogloby byc fajnie

Gość rzygolo
zachowujesz się jak najbardziej normalnie.Większość by tak postąpiła na twoim miejscu.

Gość jaboje
może dziabnąć,uważaj

Gość olbrzymka
mój facet po 1,5 roku bycia razem okazał się gejem...

Gość jaboje
dziabio dziabio,tabletke gwałtu zada i dziabnie!!

hehehehehehehehe alemasz pomysły :P w sumie racja nigdy moj kolega nie wykazywal jakis dewiacji :)

Gość pelikano
umów sie z nim na piwko to napewno dziabnie