Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dupersztajn

Moj kolega jest gejem

Polecane posty

W ten wekend spotkało mnie cos niesamowitego,otoz moj wieloletni kolega ,mozna powiedziec przyjaciel,powiedzial mi ze jest gejem :( i ze od jakiegos czasu ma jakiegos partnera.Jak to uslyszalem na poczatku myslalem ze chłop sobie jaja robi ,ale jednak nie :( Przyznam ze normalnie az nogi sie podemna ugiely . Po prostu wstalem i wyszedlem z knajpy. Kurcze to byl nie wiem moze jeszcze jest zajebisty koles ile my wodeczki razem wypilismy ,wspolnie ogladalismy mecze w tv a tu nagle taka wiadomosc. :( Malo tego ja pare razy u niego spałem , wiecie pilismy razem po co mialem pijany sie szwedac po nocach, i naszly mnie jakies dziwne mysli ze jak spalem pijany mogl na mnie patrzec zupelnieinaczej Oczywiscie niekomu o tymnie powiedzialemi nie zamierzam boja sie zeby ktos sobienie pomyslala przypadkiem ze ja jestem gejem Czy ktos z was spotkal sie z taka sytuacja ? Od tej pory nie mam z nim kontaktu jA PIERDYKAM DZIWNIE SIE Z TYM CZUJE :(

Gość lewatywka
zrobić ci lewatywkę?

Gość mialam prawie identyczna
sytuacje... Mowie "prawie" bo: po pierwsze - powiedziala to moja kolezanka, a po drugie - nie wyszlam z knajpy :P Co mnie obchodzi z kim ona sypia ;)

Gość jesteś nietolerancyjny
kurde lubiles go za to jaki jest lubiłeś spędzac z nim czas, dowiedziales sie ze jest gejem i od razu go przekreśliłeś :o boisz sie ze bedzie cie atakowal od tylca albo naciskał na ciebie abys uprawiał z nim sex oralny?

Gość bubussssia
wiesz ja mam dwoch kumpli gejow w ekipie jak sie reszta dowiedziala hetero to tez nie chca z nimi wychodzic nigdzie i w ogole a to dla mnie chore:o przeciez geje to jak baby nie leca na kazdego faceta tylko sie zauraczaja i zakochuja w jednym tym jedynym, sa wrazliwi wiec zapewno uraziles go i to mocno bo skoro byl twoim dobrym kumplem a tu nagle jedna wiadomosc taka zakonczyla wasza przyjazn to swiadczy o tym ze nigdy jej nie bylo to przykre. radze nie wlazic ludziom do lozka niech kazdy spi z kim chce......

Co innego kobieta :) a co innego facet ja normalnie boje sie z nim skontaktowac cos mnie od niego odpycha boje sie z nm spotkac :( cala sytuacja wydaje sie nienormalna :(

Gość kolega gej
kotuś wracaj do lozka a nie wypisuj tu takich rzeczy ❤️

Gość Magnoliowa
Jeśli to prawda to jesteś największym jezioranem, jakiego spotkałam w świecie wirtualnym. Skoro się za ciebie nie bierze, to nic si e u was nie powinno zmienić. Ale z ciebie dupek. Blech :o

Ja bym się na Twoim miejscu nie przejmowała. :) Skoro do tej pory nie zauważyłeś sam, że kolega jest gejem to znaczy, że nie wpadłeś mu w oko. :p Gdyby było inaczej to raczej wcześniej zorientowałbyś się po jego zachowaniu. ;) Tak więc wydaje mi się, że powinieneś z nim na spokojnie pogadać i nie przekreślać waszej przyjaźni tylko dlatego, ze jest innej orientacji. :)

Gość bubussssia
zaufal tobie a ty jak wrog sie odwrociles przykro :(

Nie wiem nie wiem Martwia mnie wasze idiotyczne wypowiedzi :( Od wekendu nie mysle o niczym innym Jak go teraz traktowac bede mial wrazenie jak kazdy normalny facet ze sie na mnie dziwnie patrzy :( Nikomu tego nie zycze :(

Gość bubussssia
pozatym ma partnera wiec nie ma watpliwosci zadnych ze go nie krecisz:)

Gość bubussssia
sluchaj skoro ty o tym nie wiedziales nie zauwazyles to inni tez nie widza, nie kazdy gej jest ciotowaty :) duzo jest meskich gejow dlatego tego nie widac. wiem ze ci ciezko bedzie ale zastanow sie chcesz przekreslic przyjazn z powodu tego z kim on sypia?? to glupie troche

Gość wrażenie ze sie dziwnie patrzy
jesteś nienormalny :D wyliż mu anusa

Gość bsby girlll
pewnie chcial ci powiedziec od dawna ale nie potrafil bo wiedzial jak zaregujesz a jak juz postawil wszystko na jedna karte i chcial byc szczery do bolu ty uciekles, wyobraz sobie ze on sie czuje gorzej niz ty..

Kazdy wie ze geje byli ,sa i beda Nigdy sie nad tym nie zastanawialem bo niby po co Nigdy nikomu nie zagladalem do ł ózka bo co niby mnie to obchodzi Po co mi on to w ogole powiedzial :( Ja pierdykam a jak bedzie chcial mi przedstawic swojego partnera,kiedys w przyszlosci ,tak hipotetycznie zakładam :( normalnie trzesie mnie na taka mysl :(

O matko... myślę, że przesadzasz. :) Geje to też ludzie. Nie wiem, dlaczego robisz aferę. :) Rozumiem, że jesteś w szoku, ale nie możesz tak się zachowywać. :) To Twój kumpel, postaraj się go zrozumieć.

Heheh no ja to wszystko rozumiem. Ale pomyśl... to Twój kumpel, świetnie się dogadujecie, fajnie się razem bawicie, pijecie etc. :p Nie przekreślaj go. Myślę, że z czasem przyzwyczaisz się do faktu, ze kolega woli facetów. ;)

Nie wiem moze masz racje wiesz boje sie ze moge byc postrzegany jako gej :P w sumie przemsyle to sobie jeszcze

Lol! Wydaje mi się, że Twój kolega nie trajkota wszystkim na lewo i prawo o swoich upodobaniach łóżkowych. ;) Tobie o tym powiedział, bo widocznie Ci ufa. :) Poza tym powiedziałeś, że nie zachowuje się ciotowato, więc nikt się nie zorientuje, że jest gejem, a co za tym idzie- Ciebie też za geja nie będą brać, więc bez obaw. :p

Nie szukaj problemów tam gdzie ich nie ma.Uważasz,że teraz jest gorszym człowiem ,traktuj go tak jak do tej pory a ludzie niech sobie mowią i myślą o Tobie co chcą.Gej to facet taki jak każdy inny.A tak na marginesie widocznie nie jesteś w jego typie:)Pozdrówka. Kobieta jestem ,nie men proszę mnie nie posądzac o trzymanie jego strony.

Kobieta mysle ze latwiej byloby w takiej sytuacji Myslicie ze mam po prostu przejsc nad tym do porzadku dziennego i ewentualnie nie rozmawiac z nim na ten temat Wiecie ja jestem samotnym facetem :)

Gość silvia_cracov
geje to mili ludzie. znam dobrze i długo dwóch, akurat obaj bi preferujący kobiety, ale tak się złożyło, że kiedyś po imprezce mieliśmy trójkąt. ulalalala :D :D :D :D

Gość silvia_cracov
zaznaczam, że w tym trójkącie oni obaj kochali się ze mną waginalnie, jedne mnie oralnie, a on drugiego. ale analnie nic nie robili

Po prostu z nim pogadaj. Powinieneś mu chyba wyjaśnić, dlaczego zwiałeś. ;) A później traktuj go normalnie tak jak do tej pory. ;)

Jasne ,że pogadaj przy browarku ...ale łapska trzymaj przy sobie:)

Gość Pani KAA
Przyjaciel ma do ciebie zaufaNIE, skoro ci o tym powiiedzial. facetom trudno przyjac do wiadomosci, ze ich przyjACIEL moze byc gejem. my, kobiety jestesmy bardziej tolerancyjne z tego co zauwazam.