Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona...82

CZY TO JEST CHAMSKIE ??

Polecane posty

czy takie postepowanie jest hamskie? wyobrazcie sobie taka sytuacje.....kiedys,kilka lat temu dostalyscie w prezencie od bylego chlopaka bizuteria.np zlote kolczyki czy bransoletke. nie nisicie tych rzeczy.leza gdzies zapakowane w pudelku. i nagle mavcie kryzys finansowy.np zalezgly rachunek.nie macie od kogo pozyczyc pieniedzy.....wiec wpadacie na pomysl aby ta bizuterie od bylego chlopaka sprzedac .

Gość hola hola kabelkuuuu
czemu chamskie? a po chuj mi bizuteria od bylego juz dawno bym ja w pizdy wysprzedala:))

Gość szczyt bezczelnosci
bezduszna suka moze tak zrobic no chyba ze facet ktory to podarowal jest jeszcze lepszy

jezeli jej nie nosze i to jest byly chlopak(pewnie nawet sie nie dowie ,ze sprzedalam) i na dodatek jestem w finansowym dolku...sprzedalabym.

A niby co w tym chamskiego? Biżuteria została Ci podarowana, więc jest TWOJA i możesz z nią robić, co tylko chcesz. Z facetem się rozstałaś, więc nie musisz czuć sentymentu do jakiegoś metalu, który od niego pochodzi:)

napewno sie nie dowie jak bym sprzedala.kiedys go kochalam.nie zaloze tej bizuterii,tez jej nikomu nie podaruje.lezy chyba jako pamiatka.ale jakos nie czuje zebym musiala miec po nim pamiatki

tylko jakos glupio jest mi to sprzedac.jakos sumienie mnie gryzie ze on na to kiedys wydal pierniadze a ja to poprostu sprzedaje

Gość joelle
a co jesli dostalam śliczną bizuterie od bylego chłopaka, niestety nie jestesmy juz razem, czy to nie głupie,ze chcę ją dalej nosic - nawet jeśli on bedzie widział,ze ją nosze?

Gość lubię tu zaglądać
sprzedaj, przecież i tak jej nie będziesz nosić, niech będzie jakiś pożytek z dobrych chęci byłego faceta :)

no to pytanie tez mnie interesuje.albo czy pasuje nosic bizuterie od bylego chlopaka,majac nowego chlopaka?

chyba sprzedam !potrzebuje tych pieniedzy !niech zlotnik przetopi i zrobi jakies cudenko ktore ktos inny ponosi

wszystkie odpowiedzi sa na TAK -sprzedaj :) ok sprzedam (mam nadzieje ze na rachunek starczy ;) )

Gość tyskie tylko tyskie
to jest chamstwo ze skurwesyństwem:-P

pewnie że bym sprzedała..przecież to były chłopak..nic cie z nim nie łaczy..po drugie nawet tej biżuteri nie nosisz :o sprzedaj..