Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julitttttaa

boje sie że bede gruba!!

Polecane posty

Gość dziwne ..
Ja tam się nie boje że bede gruba. Bo nigdy chyba do tego nie dojdzie. Hehe.. Ludzie mi wytykają że mam anoreksje, a nie wiedzą nic. Ja jem i jem. Przydałoby mi się przytyć przynajmniej z pare deko. Ale za chuja. To po tatusiu który też zawsze był chudy. Braciszek ma to samo.

Gość dayday
troszke przesadzasz,ale jezeli juz tak sie boisz to polecam to co przeczytałam na blogu Rimmla a mianowicie pice codziennie po jedzeniu ziół z babki piaskowej.Pomoga oczyscic organizm.

Gość zaciekawiona-nie-laska
a ja zawsze myslalam,ze chudnie sie dla siebie i troche np. dla faceta, a to sie okazuje,ze kobiety chudną dla kobiet!

Gość też się bardzo boję
jak oglądam stare fotki jestem zdegustowana i zastanawiam się czemu nikt mi nie zwrócił uwagi, jak fatalnie wyglądam. A nawet nie miałam nadwagi. Jesli przytyję to napewno nie będę nosić krótkich spódnic ani nic...

Gość podpłotowa
masz racje - przytycie to największa tragedia. co to w porównaniu do głodujących dzieci w afryce, wojny w iraku, kiedy giną tysiące niewinnych ludzi, raka, który dopada młodą mamę; co to w porównianiu z tym, że ktoś straci nogi w katastrofie i do końca zycia zostanie kaleką; cóż to, doprawdy... nie, przeciez ty nie bedziesz mogła założyć krótkiej spódniczki, to jest dopiero tragedia!!!

Gość też się bardzo boję
Podpłotowa, nogi nie odrosną, dzieci nie nakarmię ani raka nie wyleczę ale na swoje grube dupsko mam wpływ więc postaram się nie dopuścić do ponownego utycia. A jeśli śmieszą cię takie tematy to zajrzyj na forum 'kultura'.

Gość podpłotowa
czy ja mam ci ciś na to odpowiedziec czy moge to zostawić bez odpowiedzi :(