Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szkoda slow

Dlaczego kobiety kochają za coś ?

Polecane posty

Gość szkoda slow

za prezenty, wyjścia, wakacje, ciuchy itd...dlaczego w waszej miłośći musi się przewijać wątek finansowy ? Faceci kochoają was za to jakimi jesteście a nie za to co możecie zrobić czy kupić...

Gość hętyttttttttt
nie za to... inaczej szukałyby sponsora

Gość szkoda slow
a co może patrzymy na wasze zarobki, pracę itd ? Znam masę przypadków gdy facet ożenił się z kobietą która zarabiała kilka razy mniej od niego...w drugą stronę nigdy !

Gość valerian
nie muszą ale to robią...więc z czym do ludzi co...

Gość prowizorka
bo nie kocha sie tak za nic.

Gość to biologia
i prawo zachowania gatunku - facet musi zapewnic kobiecie i potomstwu bezpiecxzenstwo, teraz nie potrzebna mu do tego maczu tylko umiejetnosc zfobywania kasy, Z kolei faceci leca na zdrowe, ladne, rzucajace sie w oczy,z duzym biustem ( czyli tez za cos) - z tego samego , biologicznego powodu.

Gość to biologia
miala byc" nie potrzebna maczuga"

Gość olbrzymka
kobiety są na tyle samodzielne, że nie muszą kochać za coś w kontekście sponsoring :)

Gość
Wszyscy kochają za coś i wszyscy kochają "dopóki". Faceci dopóki nie zbrzydnie, kobiety dopóki nie zbiednieje :P

Gość vvvvv
kobiety są interesowne

Gość
P.S. Tak. Tycie to brzydnięcie :P

\"płaski brzuszek to jest to Jak ją poznałem była śliczną szczuplutką zgrabniutką dziewczyną za którą każdy facet sie obejrzy. Tym mnie ujęła.\" Za to nas kochacie:P

Gość Anna Bella
Przestan znam takie co nie kochaja swoich dzieci..traktuja je jak rzec..robia je po to by złapac faceta. Typowym przykładem, ze kocha sie za cos, jak facetowi konto urosło..jest alka:)

wiem, że są takie, dla których dzieci są dodatkiem, argumentem przetargowym itd. Chodziło mi o to, że jeżeli w ogóle mówić o miłości bezwarunkowej, to tylko w przypadku dzieci, wszystkich innych ludzi kocha się za coś (za urodę, styl bycia, pieniądze i całą masę innych rzeczy).

Gość ambrozja...
szkoda słów- nie wrzucaj wszystkich kobiet do jednego wora bo to działa w obie strony. Złośliwa samica normalnie wyjęłas mi to z ust, a ponoć to bardzo niehigieniczne;). Teoria iście Freud'owska he he he he ....