Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dqdqewff

śniły mi się wypadające włosy, co to może oznaczac?

Polecane posty

Gość shadowsss
ze wypadna ci wlosy :(

Gość dqdqewff
no tak przeciez ja choruje na nerwice:(a to mi wypadały:(

Włosy inny sennik Ogólnie są zapowiedzią nieszczęścia; Mieć piękne - słabe zdrowie lub poważne straty w interesach; Dla kobiety - brak dbałości o swoje sprawy prywatne; Bujne dobre zdrowie i powodzenie; Miękkie lub gęste - wielki majątek; Gładzić - niewierność w związku; Obcinać samemu - zmartwienie lub poniżenie; Ktoś Ci obcina - zmartwienia lub troski; Obcięte - zbytnia hojność; Na całym ciele - dobre zdrowie lub radość w domu; Na rękach - niepowodzenie; Bujne - dobre zdrowie lub pomyślność w interesach; Długie - władza i znaczenie; Myć - niepokój lub drobne zmartwienia rodzinne; Dla młodej dziewczyny - uważaj na zawieranie znajomości z mężczyznami; Wiązać - troski; Rude - poważne zmiany lub nieuzasadnione oskarżenia; Czerwone - fałsz; Czarne lub zmierzwione - szczęście lub smutek lub osamotnienie lub jakieś nieszczęście; Brązowe - niefortunne zatrudnienie; Blond - radość; Białe - uciecha lub oszczędzaj w wydatkach; Dla mężczyzny - szczęśliwe lub długie życie; Siwe - groźna choroba przyjaciela

ale i tak w to nie wierze ;p;p glupota jak dla mnie :)

Jak mi się śniło, że na połowie głowy całkiem wyłysiałam, to parę dni później mój dziadziu znalazł się w szpitalu:( Ale już jest ok:)

Gość wcale nie smieszne
Niby nie wierz w senniki i inne czary mary, ale... Ostatnio przysnilo mi sie, ze wlosy wypadaja mi garsciami, za ledwo lekkim przeczesaniem reka. Sprawdzilam ot tak, co to moze znaczyc, w kilku miejscach znalazlam: smierc, pogrzeb. Tego samego dnia pod kola auta napatoczyl sie maly kotek, centralnie na srodku ulicy, po ciemku dostrzeglam w ostatniej chwili, lecz i tak za pozno. Po wyhamowaniu okazalo sie, ze dostal kolem po nodze, trzeba bylo wycofac. Niby "tylko" zwierze, ale jakos tak smutno bardzo... I mysle, czy to aby nie tzw. samospelniajaca sie przepowiednia, moze lepiej bylo nie zagladac w internety i nie sprawdzac. Teraz juz chyba zawsze bede miec watpliwosci, czy to glupota czy faktycznie cos w tych snach jest.

Gość gość
Nie przejmuj się, przecież to tylko sen, nie wierz w przesądy

Gość gość
Strata jakas. Ja mialam taki sen dzien przed wizyta u lekarza, na ktorej okazalo sie ze dziecku przestalo bic serce.