Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ala w krainie czarów

On kocha ją nie mnie... za to ona jego nie

Polecane posty

-- z tego co piszesz alu w krainie kasy, to ty jestes od niego uzalezniona..i od jego pieniazkow..tyle ci umozliwły..i jego znajomosci tez. co takiego???????? jakiej kasy? po pierwsze to ja mnam chyba wiecej niz on, chyba cos zle przeczytalas:/ po drugie on mi powiedzial, ze ona mu powiedziala w oczy pare razy "nie kocham cie" ja jej osobiscie nie znam , wiem tylko jak wyglada, a to co robila to on mi opowiadal

Gość Viola z pola
Ty masz wiecej? przestan..gdyby nie on..umarłabys z glodu, bo na sprzedawce nie chcalo ci sie isc, wiec wykorzystalas jego wtyki i znajomosci. No wlasnie czemu ci opowiadał..po tej łapance..jeszcze ci ufał..:O? Cos gadała na Nią? Musiałas cos gadac? jakie soliłas mu argumenty? ze co? ze na kas eleci- to akurat twoja domena.. ze co? aha z tym dzieckiem mu cos soliłas...widzisz pociagałas za sznurki dzieckiem a tak naprawde załatwiałas własna prywate

Gość Viola z pola
bardzo cie nie lubie. I dostaniesz po gębie jak cie spotkam. I zycze ci bys była sama do konca zycia.. a na koncu zdychała bez kasy..w g..nie zasłuzyłas na to. chamko

Viola z pola --- Ty sie dobrze czujesz? czy tak sie nudzisz, ze piszesz jakies brednie:/ bo to nawet smieszne nie jest:/ żal

Gość Viola z pola
Pisze co mysle. jelsi miałs prawo juszyc, złorzeczyc mam prawo walczyc twa bronia zycze ci tego spełni sie bo juz jedno sie spełniło, nawet nie wiesz co;0 ha

dziewczyno, my sie nieznamy nawet!!!

Gość Viola z pola
Ponadto zawsze sie pytałas wstetna zmijo jak tam co tam? sama ciaglas go co tam za jezyk Zwykla suka z ciebie badałas teren co tam, jak tam gorszej zmiji od ciebie ta ziemia nie zanza

Gość Viola z pola
znamy znamy i uwazaj na gębę bo ci zasole lewy sierpowy w zadnym filmie jako 10 lola nie wsytapisz.

Gość Viola z pola
najgorsze u ciebie jets to, ze mimo zła, krzywd jakie wyrzadziłas nadal masz sie za ta biedniutka leciałas na kasiore...podszywałas sie pod niki by wypytac cos tam o dzieciach a potem go złapałas załosna zmija z ciebie

chyba Ci sie tematy pomyliły...

jakich dzieciach????????????????? o czym ty gadasz? serio cos ci sie poknociło:/

Gość Viola z pola
zaraz zaraz a aksd wiesz jak ona wyglada? opisał ci, to wiem wiec udajac skromna dobra kobiete:O mowilas oj musi byc piekna kobieta ale? widziałas ja na zywo? na focie:O? juz mi tu gadaj bo ona ciebie tak. Masz szpetny ryj..dziury w nosie jak ser szwajcarki...retusz na fotach upieknia cie na srednią babe:)

moj boze:) widzialam ja na fotach i na zywo nie raz:) serio pomylilas sie, a te dzieci to czuje bo nie czaje tego watku?:)

Gość Viola z pola
lepiej powiedz mi co teraz knujesz.. a czemu uz nie bywas ze soja violcia:P co posprzeczłyscie sie, ze ktoras dostała nagaz a druga nie:)?

wiesz co poszukaj sobie tej kobitki , ktorej tak nienawidzisz i z nia gadaj, a nie zasmiecaj moj topik:P

Gość Viola z pola
rozgryłam was nie:)? juz sie z kukła nie bawicie hahaha wy to po jednym pieniadzu wszystkie... ona mnie ninawidzi..robiła lalki..i inne intrygi.. ja jej za TO nie lubie. za To co zrobila. A on tak miała od razu..bo kochał mnie nie ją. To dopiero z niej szuja

lalki? jakie barbie? :) ty chyba nie do mnie, szukaj w polu tej swojej:P powodzenia

bo go kocham:/ ale ta viola z pola mnie rozbawila:) az zapomnialam o nim na chwile:)

Gość SYTUACJA BEZNADZIEJNA
i Ty i on ulokowaliście zle oczucia.... Pytałaś kiey on przejrzy na oczy - sobie możesz zadać to samo pytanie....

Gość Viola z pola
to nie miłosc, ty czujesz same korzysci:) masaze..kaska na wojaze, nie musialabys wyedy obciagac za role:P itp

tak violu do tego kupił mi nowe bmw i diamentowa kolie, jeszcze obiecal mi wille z basenem i dlatego go chce:):):) ucieszona??

Gość Viola z pola
Przeciez to od razu widac, ze zawsze lokowałs tłeczek tam gdzie czułas kaske:) u jednego oparcia finaswoego szukałas i miałas błyski w oku bo stworzyl 2 osoby:) a u niego, ze mu konto urosło..posmakowałas egiptu..myslałas ze bedziesz wiodla zycie choc w polowie takie jak z vikusiem:) bo zle ci szlo w zyciu..bez kasy i pracy, bo do butiku nie chcialo ci sie isc:) prawda kole:P I taka kochac? pusta dziołche:P dej se siana

u jednego oparcia finaswoego szukałas i miałas błyski w oku bo stworzyl 2 osoby - wytlumacz mi to, bo nierozumiem:/ tak egipt, majorka, cypr a na hawaje mnie nie wział:/ :)

Gość Viola z pola
no własnie:) wygodna jestes i tyle bo pierw czatowałąs na jego Qumpla, ale Anna go zajeła..wiec skierowałs oczy na Niego.. jak lis..najpier sie czaich gdzie wieksza kasa a potem idziesz na zywioł. Powiem ci, ze gdyby nie zył Twoimi problemia.praca dzieckiem..mezem..to miałby szanse na zwiazek szczesliwy z Zetką..czytałam ich relacje..ona go bardzoooooo kochala bardzooo ale nie czula tego..bo cala energie pochłaniał na tobie na twoich problemach..jestes załosna palecem sama do tyłka sobie trafic nie umiesz jestes jak bluszcz..tylko na innych rosniesz.. zwijaj interes i sopadowa do torunia:) inni beda szczesliwsi

violu ja proponuje zebys opowiedziala swoja historie, bo mnie zaciekawilas strasznie:) powaznie mowie

a kto to anna i zetka???

Gość Viola z pola
musisz wiedziec ze jestes do DUpy:P masz brydkie nogi..krzywe z grubym,i kostakmi..:) widziałam cie po tych nogach wstretnych jak tanczyłas z sowiniką. to juz tanczycz? matko jestes do wszystkiego i do niczego:) załosna człek z ciebie.. a dalszy morał taki:) ze to On kocha Ją bo Ona kocha Jego I bedzie wracał do niej jak dom swej Itaki po dniu pracy jej dawał kwiatki buziakował a ty bedziesz stara zgorzkniła pełna zawisci babą..samotną.. amen:)

Gość Viola z pola
Zetka to bardzo doba cicha kobieta.. to ona jets zagubiona ty taka grałas..wiedziałas jak brac na litosc.. Ona była jak ja ładnie opisał..zamnieta w sobie..milczaca.. gdy była zima styczen..starczyło rzec.. jak tam fajnie- ona on- fajnie, ale wiesz ze fajnij by było z tobą braklo takich slow ze naj ze naj tp;) i to dlatego ona mowiła ze sa tylko jak koledzy..bo nie czuła, ze jemu zalezy..własnie zajmował sie kredytem alki z kriany kasy..jak jej mogli kredytu udzielic jak ona pracy nie miała? stałej? chyba on jej pozerował.. zawsze alka była klinem..tak u zetki jak i uanny zawsze wbijala sie miedzy 2...egoistka.. no ale zycie pisze SPRAWIEDLIWIE scenariusze:)