Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 99llala

która z was myslala że juz na pewno zostanie sama i nagle kogos poznala?

Polecane posty

Gość 99llala

ale nie mowie o dziewczynach w mlodym wieku, tylko o starszych.... takich do ktorych powaznie dochodzilo że chyba zostaną w staropanieństwie, byly zrezygnowane, byly pewne że nigdy nie wyjdą za mąż, az tu nagle kogoś poznaly i BUM :) ja mialam troche zwiazkow, ale wszystko się rozpadalo.... w wieku 29 lat bylam prawie pewna że zostanę juz sama, że nie ma normalnych facetow, i nagle poznalam kogos :) cudownego, niedlugo ślub

Gość Ju...
To gratuluję.:) Ja co prawda jestem młoda:P, ale jakoś mi się nie wierzy, że spotkam kogoś fajnego.:)

Ja mam 26 lat i też myślałam,że po śmierci chłopaka(zginął w wypadku samochodowym) już nikogo nie poznam.Zamknęłam się w sobie i nie chciałam się z nikim wiązać.Jednak moi znajomi przedstawili mi niedawno swojego kolege i właśnie było BUM!!! Jesteśmy razem dopiero kilka m-cy ale jest cudownie :) Myślę,że każdy prędzej czy później otrzyma miłość...

Gość Viola z pola
Nie kazdy:) zli ludzie jak alka nie orztymaja miłosci:) amen

Gość fdgfgdfg
kim jest alka?

Ja miałam 25 kiedy nagle bum:-) Nigdy wcześniej z nikim nie byłam, chociaż tego pragnęłam. Ale za dużo kompleksów i jeszcze inne czynniki spowodowały, że byłam pewna, że będę zawsze sama. Byłam tak pewna, że 2 miesiące przekonywałam mojego obecnego chłopaka, że ja nie chcę i nie umiem być z kimś. No, ale on ma lepszy dar przekonywania ode mnie i jesteśmy razem już rok:-)

Gość Viola z pola
utrzymanką viktora. A potem dupodajką, bo inaczje gniłaby w miescie matki..za marne gorsze lub była utryzmanka handlowca..

Gość up bo ciekawe

Gość emiro
ja 29 lat i po 11 latach małzenstwa zostałam sama z 2 dzieci bo mąz znalazł sobie inną. I myslałam ze bede samotną mamusią bo kto mnie zechce w tym wieku i to na dodatek z dziecmi a jednak.... poznałam kogos cudownego, kochanego.Kogos kto pokochał mnie i moje dzieci.Wy pewnie nie jestescie jeszcze mamusiami chociaz jestesmy w podobnym wieku. Takze nie ma co uprawiac czarnowidztwa.Nie wazne w jakim sie jest wieku i jaki ma sie dorobek zyciowy miłosc przychodzi zawsze w najmniej oczekiwanym momencie.