Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szlak

polip w pochwie

Polecane posty

Gość szlak

wczoraj byłam na usg a tu ginka wykryła u mnie to cholerstwo!! czy moze miec jakis wpływ na dziecko ? co w ogóle bed ą ze mna robić?!1

Gość hm rozumiem ze tylko ja jestem
taka'szczesciarą'

Gość Binas
Moja szwagierka miała wycinany polip jak była w ciąży. Zabieg robi się w szpitalu, na oddziale patologii ciąży leży się kilka dni. Nie ma się czym martwić!

Gość ja tam nie radze
ja mial to cholerstw jak bylam w ciązy, lekarka powiedziala ze dopiki nie urodze nic nie mozna z tym zrobic i po porodzie mam sie zglosic i beda mi to usuwac a po porodzie sladu po tym nie bylo lekarka stwierdzila ze albo sie wchloneło albo zostało usunięte podczas porodu bo mialam cc chodzilam na kontrole co dwa miesiace, od porodu minelo juz 3 lata i nic nie ma

Gość ja tam nie radze
sorki za literowki ale strasznie mi zimno i ledwo stukam w klawiature

Gość DADAWWWWW
ja mial to cholerstw jak bylam w ciązy, lekarka powiedziala ze dopiki nie urodze nic nie mozna z tym zrobic i po porodzie mam sie zglosic i beda mi to usuwac a po porodzie sladu po tym nie bylo lekarka stwierdzila ze albo sie wchloneło albo zostało usunięte podczas porodu bo mialam cc chodzilam na kontrole co dwa miesiace, od porodu minelo juz 3 lata i nic nie ma U MNIE BYLO TO SAMO!!!!!!!!!!!