Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dqdedqd

znane osoby chore, na nerwice natręctw!

Polecane posty

Gość dqdedqd

* Dr. Samuel Johnson * Donald Trump * Cameron Diaz * Jim Eisenreich * Albert Einstein * Ian Puleston-Davies * David Beckham * Rose McGowan * Dan Ackroyd * Aaron Bagnola * Fred Durst * David Beckham * Tim Howard * Charlie Sheen * Howard Hughes * Joey Ramone * Marc Summers * Leonardo DiCaprio * Michael Jackson * Howie Mandel

Gość vvvvv
też mi znane - znam z połowe

Gość dqdedqd
Howard Hughes Roseanne Barr Howie Mandel Martin Scorsese Howard Stern Marc Summers Michelangelo Stanley Kubrick Harrison Ford Jane Horrocks Penélope Cruz Billy Bob Thornton Warren Zevon John List Thomas 'Stonewall' Jackson John George Haigh Andrew Kehoe Volkert van der Graaf Paul Gascoigne Nikola Tesla John Melendez Kathie Lee Gifford Ludwig van Beethoven

Gość dqdedqd
znasz połowe, bo nie znasz sie na historii, fizyce i na sławnych rezyserach znani dobrzy rezyserzy Martin Scorsese Stanley Kubrick artysci: Michelangelo aktorzy Harrison Ford Penélope Cruz leonardo di caprio cameron diaz Billy Bob Thornton nie mowiac o Einsteinie i Tesle wybitnych naukowach i muzyku beethovenie no i david beckahm

Gość asdfr
to akurat połowa tych, których znam

Gość dqdedqd
to mało znasz:)

Gość ndkhkfhfh
no ico przez to chcesz powiedzieć?? też mam naerwicę natręctw.... znana nei jestem :) chcesz powiedzieć że ludzie wybitni, wrażliwiw są bardzo narażenie na tę chorobę?? no cóż wybitna nei jestem ale nadwrażliwa :)