Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierwszaaaaaaaa

Pierwsza wizyta!

Polecane posty

Gość pierwszaaaaaaaa

Hej:) Mam 18 lat i wybieram się w czwartek na pierwsza wizyte do ginekologa, chce zaczac brac tabletki. Czy cos konkretnego musze miec ze sobą? Kalendarzyk chyba,prawda? A tak poza tym to trochę się boję bo idę do PANA ginekologa.

nie masz sie czego bac , powiedz ze jestes pierwszy raz . bedzie cie pytal min kiedy dostalas pierwsza @ , kiedy mialas ostatnia , jak dlugo trwaja , czy w rodzinie nie ma jakis chorob kobiecych dziedzicznych itd . powodzenia

Gość pierwszaaaaaaaaaaaa
Byłam dzisiaj pierwszy raz. Wcale nie było tak strasznie;) Byłam u PANA ginekologa, całkiem miły. Niestety nie dostałam recepte, ani nic. Po nastepnej miesiaczce mam przyjsc na cytologie i dopiero wtedy

Gość ja mam 20 latek i
jescze nie byłam, mam bole podbrzusza zawsze po okresie, jakoś nie umiem do niego trafic, boj sie, obrzydza mnie troche mysl ze mam sie rozebrac przed kims obcym...

Gość pierwszaaaaaaaaaa
Też tak myślałam i co gorsze- siedząc przed gabinetem miałam ochotę ze cztery razy stamtąd uciec. Ale jak weszłam to całkiem ok. Powiedziałam że jestem pierwszy raz i w ogóle. Pomyślałam sobie "ginekolog jak dentysta.. lekarz- nie jedno widział:D" Wybierz się.. im szybciej tym lepiej:)

Gość jollllllllllll
odważna jesteś, ja do mężczyzny bym się nie wybrała. A Wy chodzicie do Pani czy do Pana?:)

Gość maraka
ja bylam dzisiaj pierwszy raz i od trazu zalozylam wkladke na wszelki wypadek.

Gość maraka
znaczy na wszelki wypadek...zebym sie nie zamartwiala ze wpadlam

Gość pierwszaaaaaaaaa
Mam jedno pytanie. Czy skoro planuję brać tabletki i lekarz powiedział, że przy nastepnej wizycie bede miala cytologie, to czy powinnien mi tez zrobic probe wątrobową?

Gość uppppppppppppp
up