Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a cera

tabletki antykoncepcyjne

Polecane posty

Gość a cera

witam :) spoznia mi sie okres juz 5ty dzien, w tamtym miesiacu tez mi sie spozniala i byla skapa. w czwartek ide do ginekologa i podejrzewam ze przepisze mi tabletki na regulacje.. albo sie myle.. no ale jesli przepisze, to moge sie spodziewac poprawy cery? :) mam teraz duzy tradzik, leczylam sie tetracyklina ktora pomogla mi moze na 2 tygodnie. nie chce znowu brac antybiotykow bo niszcza mi zoladek. czy te tabletki pomoglby mi przy okazji na tzw. tradzik ropowiczy (ktory, wlasciwie nie wiem skad sie bierze), czy nie zawsze pomagaja?

Gość a cera
kurde slyszalam ze po dianie to dopiero.. jakies skutki uboczne sa. nie chce za duzo przytyc. mojej kolezance przepisal regulon bo tez ma problemy z miesiaczka

Gość kwiatek8989
ja bralam diane 35 pol roku i wszytsko wporzadku, teraz jest a cera tez sie poprawila i nie pogorszyla pozdrawiam

Gość pomagajcie
to wszytsko zalezy od twojego organizmu!!!!!!!!!!!na jednych diana zadziala na drugich nie(tzn bedzesz sie zle czula albo cera ci sie pogorszy zamiast polepszyc...)no takie uroki tablet anty:)

Gość z miesiaczka
dziekuje za odp. kazde cialo reaguje inaczej no ale ja sie duzo zlych rzeczy o diane nasluchalam, po odstawieniu i tak wraca tradzik. nie bralam jeszcze zadnych tabletek anty.

Gość pomagajcie
cilest jest nieby na cere jeszcze

Gość gosiaczekrrrrr
ja biore cilest ale cera to mi sie nie zmienila:)

Gość z cera
to chyba zalezy juz od lekarza co mi zapisze (i czy w ogole), nie mam zamiaru mu sugerowac.

Gość nie przejmuj się
spóźniający się okres jeszcze nie stanowi problemu. Mnie okres non stop się spóźnia, jestem nerwowa, z reguły mam okres pomiędzy 28 a 40 dni i lekarz nie da mi tabletek, wina stres...

Gość z cera
aha.. rozumiem tez jestem strasznie nerwowa ale teraz to juz stres mam wiekszy i moze dlatego mi sie spoznia, ale niedawno rozpoczelam wspolzycie i akurat odkad zaczelam 'to' robic to mi sie spoznia :( fakt ze stres pokryl sie z tym ale teraz mi dodatkowy schiz przychodzi, ze ciaza. jeszcze conajmniej 2 tygodnie sie bede tak codziennie denerwowac bo jestem w nowej sytuacji i nie radze sobie

Gość teraz
jest sporo tabletek nowej generacji które pomagaja na problemy z cerą, ale to sprawa indywidualna. miom zdaniem powinnas lekarzowi powiedzieć , że chciałabyś brac tabletki żeby nie martwic sie o niechciana ciąże ale też ze względu na cerę. a jak bedzie w twiom przypadku musisz przekonać sie sama!!! opinie innych na wiele się nie zdadzą bo każdy organizm jest inny powodzenia:)