Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KatarzynaW

prosz o pomoc!!

Polecane posty

Gość KatarzynaW

mam wilki problem nie umiem napisac rodziału do mojej pracy licencjackiej rozdział nosi tytul:Rozdział II. Placówki wychowania pozaszkolnego w Polsce.(Placówki kulturalno - oświatowe w Polsce). 2.1. Zarys historyczny placówek kulturalno – oświatowych. 2.2. Podstawy prawne funkcjonowania domów kultury. 2.3. Cele, warunki i formy działalności domów kultury. nie mam zadnych materiałow nie wiem gdzie mam tego szkuac a musze oddac ten rozdział w tym tygodniu do swojej promotorki bardzo prosze kogoś o pomoc jakies inf moze to byc jego praca ja ją przerobie .

Gość nnnnnnnn
nic za darmo..w internecie jest pelno ogloszen na temat pisania pracy..www.google.pl i do dziela;)

Gość hulaHoop
hehe smieszne a konspekt do pracy kto Ci napisal? co w tym trudnego...jesli masz juz gotowy kospekt to wg niego rozwin podrozdzialy i gotowe. wkoncu chyba studiowalas 3 lata i skoro wybralas taki temat to powinnas wiedziec co napisac. a swoja droga to zalosne, ze tylu mlodych ludzi studiuje i otrzymuje tyluly licencjata czy tez magistra a nie potrafi samodzielnie napisac pracy dyplomowej.

Gość NO a potem
jaK JUŻ TAKĄ napisaną z pomoca innych pracą dyplomową, matoły, chca pracę za 5 tys zł, chociaż nic nie potrafią. No, bo oni wielcy po studiach. Śmiechu warte :P

Gość NO a potem
i klękajcie narody przed panią i panem magistrem , a szczególnie ty robolu, albo sprzątaczko czy ekspedientko w sklepie. Kłoń się równo i nisko, bo panisko po studiach idzie ^^