Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sweetyliiidzia

jak zajsc w ciążę w 100?? pomocy dla kobiet potezebujacych!!

Polecane posty

Gość sweetyliiidzia

witam!! kobietki pomozzcie staram sie o dziecko mam nadzieje ze mi pomozecie?? mam bardzo male doswiadczenie w tych sprawach ale bardzo pragne dziecka!! czekam z niecierpliwoscia

Gość dupajaś
co to znaczy ta liczba 100?!

Hym, Ty masz 20 lat, czy mi się zdaje? Ogólnie to najłatwiej w ciążę zachodzi się wpadając. Czyli nie myśląc o tym, że chce się zajść :) I od tego zacznij :) Jeżeli to 1988 to Twój rok urodzenia, to powinnaś zajść szybciutko.

Gość sweetyliiidzia
chodzilo o sto procent!!

Gość sweetyliiidzia
TATWO MOWIC ZE LATWO I PRZEZ WPADKE NIESTETY TO NIE WYCHODZI TAK PROSTO?? ZNASZ INNE SPOSOBY??

Gość pomaranczowaaco
madziu wpierw zastanów się czy tego chcesz podaj powody którymi siękierujesz ja mam 100% recepte na ciąże także napisz

Gość pomaranczowaaco
pomyliłam imie przepraszam

Gość sweetyliiidzia
tym ze teraz mam dla tegodziecka zapewnienie wszystkiego i ma kto mi pomoc oprucz malzonka!!

Gość pomaranczowaaco
żebym mogła ci pomóc podaj mi dane :date ostatniej miesiaczki ile czasu trwa jakość krwawienie(skape słabe mocne bardzo mocne) intensywność bólu długość cyklu napisz czy są jakieś rozbieżności mam na myśli czy np jeden cykl masz 28 dniowy a inny 30 itd

Gość a jjaaaa
To może ja .. cykl zawsze 28 dni jak w zegarze okres ok 5 dni dwa dni silne następnie skąpy .. obecnie jest okres od 30.03 Kiedy najlepiej trafić ? :)

Gość sweetyliiidzia
ostatnio mialam 5.03 miesiaczke mam dosc mocne krwawienia ale jezeli chodzi o regularnosc to jest rozna najmniejsza 28 a znowu najdluzsza 32 dni cos jeszcze??

Gość sweetyliiidzia
acha a okres trwa od 3 do 6 dni roznie

Gość pomaranczowaaco
pierwsza próba zacznij od teraz następnie co 6 godzin i tak do przyjscia okresu mała pewnośc ale szansa jest bo właśnie konczy ci się cykl po zaczeciu nowego cyklu w dniu miesiaczki dodaj sobie 14 dniu wypada ci jakiś określony dzień od tego dnia obserwuj jak zachowuje się śluz w twojej pochwie(śmiesznie brzmi ale prawdziie) gdy zacznie być ciągnący lepki ostro zabierajcie się do roboty w momencie gdy śluz zniknie oznacza to punkt szczytowy owulacji dlatego wstrzymajcie się z zaprzestaniem przez ok 3 dni 1 miesiąc zarezerwuj sobie do zaobserwowania tego śluzu potem działajcie zgodnie z powyższym okres-14dni-sex co 6 godzin- obser. śluz!-sex-brak śluzu +3dnisex

Gość pomaranczowaaco
ewentualnie jak po 14 dniach od okresu nie ma śluzu to poczekaj do 18/19 dnia i działaj życze powodzenia mi się udało za 2 cyklem

Gość sweetyliiidzia
ok mam nadzieje ze mi sie uda ale mam pytanie czytalam ze jezeli sluz zabarwi sie na bialo i gesto mozna stwierdzic poczatek owulacji to prawda??

śluz płodny jest podobny do białka kurzego, przezroczysty i rozciągliwy....

Gość pomaranczowaaco
nie sugeruj się jego barwą tylko gęstością barwa może być patologicznie zmieniona poprzez różne czynniki zakażenie pochwy sromu itd także działaj napewo się uda znam ok 20 osób które skorzystały z mojej metody i są mamusiami

Gość ale wy naiwne jesteście
sorry kobiety, bez urazy - ale po co obiecywać dziewczynie na 100% - trzeba zaznaczyć, że we wskazanych dniach jest największa szansa a nie 100% pewności, zajść w ciąże to wcale nie taka łatwa sprawa dla coraz większej ilości kobiet, piszę to tylko dlatego, żeby nie napalać się a potem płakać - autorko - wrzuć na luz, nic na siłe, a na seks zwróćcie szczególną uwagę w dniach cyklu jak powiedziała koleżnka powyżej - powodzenia

Gość sweetyliiidzia
wiem wiem ale staram sie juz ktorys cykl i jest nie ciekawiie a nie powiem bo bardzo mi zalezy!!! najgorsze jest to ze mam nielegularne dni i tu jest :(( mozna je uregulowac czyms??

Gość pomaranczowaaco
przed pierwsza ciąża lepiej nie regulować bo mogą z tego być poważne problemy

Gość sweetyliiidzia
a na niektorch z forum ktore czytalam kobiety biora jakies ziloka albo inne leki . . . to prawda ze moga pomoc??

Mierz temperaturę i oglądaj gluciki - może to pomoże? Są też testy owulacyjne... Ale to wszystko to czasem pomaga a czasem tylko utrudnia - bo się oboje stresujecie.

Gość sweetyliiidzia
o boze te testy owulacyjne i wogole sprawdzanie gdy nadhodzi odpowiedni czas to nigdy sie nie udaje!! a moze mi cos przeszkadzac jezeli bralam tabletki antykoncepcyjne????

Gość sweetyliiidzia
??? czy kos udzieli mi odpowiedzi??

Gość kolejny świetny topik
idź do ginekologa! niech prowadzi monitoring twojego cyklu, jeżeli ty nie potrafisz

Gość sweetyliiidzia
ja nie powiedziala ze nie potrafie

Gość gość
Ja polecam stosowanie suplementów diety (mój mąż brał promen). Dzięki temu łatwiej zajść w ciążę :)