Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona..taka..

jak mu napisać, że zrywam z nim?

Polecane posty

Gość ona..taka..

po dłuższym namysle stwierdziłam, że nie warto się męczyć... nie ma tego specjalnego powodu, ale on mnie nie pociąga, on jest dla mnie bardziej kolegą niż facetem.. jak mu napisa, że z nim zrywam? p.s jest daleko dlatego chce wyslac mu sms, a nie wiem jakiego.. bylismy ze soba 8 miesiecy, ale nic do niego nie czuje, do niczego miedzy nami nie doszlo.. dziekuje Wam i pozdrawiam :)

Gość sliwkawczekoladzie
jak to do niczego nei doszlo ?

Gość napisz tak mu tak
Czesc co slychac? Zrywam z toba. Pozdrawiam serdecznie

Gość dupajaś
no no no... gratuluję prostactwa, bo tylko prostak decyduje się na zerwanie czy to związku czy znajomości przez sms

Gość kobut
czego sie spodziewć po trzynastolatce?

Gość ona..taka..
ja do niego dzwonila nie bede, bo to tylko ja robie, a on ma mnie gdzies..laski bez.. nie doszlo do niczego..byly jakies tam przytulanki i buziak..nic wielkiego.. ale ten poscik 'Czesc co slychac? Zrywam z toba. Pozdrawiam serdecznie' bardzo mnie rozbawil :D

To, ze on nie pokazuje klasy, to nie znaczy, ze i TY musisz sie tym brakiem chwalic. Zadzwon do niego, powiedz dlaczego, co i jak. Smsem nie zalatwisz sprawy.

To, ze on nie pokazuje klasy, to nie znaczy, ze i TY musisz sie tym brakiem chwalic. Zadzwon do niego, powiedz dlaczego, co i jak. Smsem nie zalatwisz sprawy.

Gość taksepytam
a on w ogóle wie, ze jesteście parą? :O

Gość ale nie ma co sie dziwic
kiedys zerwalem z dziewczyna wlasnie sms-em, bo nie mialem ochoty ani jej slyszec ani widziec po tym, jak sie okazalo ze zdradzala. dla mnie bez klasy jest ktos kto tworzy zwiazek i od niego ucieka, kto zdradza, kto klamie i jest nie szczery. dziekuje

Gość taka jakas see
racja lepiej zadzwon, powiedz,ze wam sie nie uklada tzn ty tak odczywasz i,ze dalej to nie ma sensu...

Gość edytkas2
tez miałam taki problem...ale sądze ze jesli naprawde chcesz z nim zerwac to najlepiej bedzie jak sie spodkacie...no ale mówisz ze nie macie jak bo mieszka za daleko...wiec do niego zadzwon.. bo sms'em nic nie zdziałasz, moze pomyslec ze ktos pisze z twojego fona..i dalej bedzie myslal ze jestescie razem..a tak to bedzie wiedziała ze to ty... a co do tego co mu npisac to mozna napisac cos takiego ; "zrywam, przepraszam ze namąciłam ci w głowie,ale zaczynam odczuwac ze nic do ciebie nie czuje. Chce byc z kims kogo bede kochac;( jeszcze raz przepraszam;(" powinno zadziałac ja własnie cos w tym stylu napisałam bylemu;]