Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytaniecvlm

pytanie o cv i lm

Polecane posty

Gość pytaniecvlm

jutro mam rozmowe o prace, mam przyniesc cv i lm. w zwiazku z tym mam kilka pytan: cv: 1. w miejscu, w ktorym pisze o wyksztalceniu- piszac o studiach napisac np 2006- aktualnie Uniwersytet Jagiellonski, kierunek Stosunki Miedzynarodowe czy jakos inaczej to ujac? 2. aktualnie pracuje, ale dla tej nowej pracy gotowa jestem zwolnic sie . co napisac w "doswiadczeniu zawodowym"? tzn jaka dac koncowa date pracy w ktorej jestem aktualnie? 10.2007 - 04. 2008 czy 10. 2007 - aktualnie? 3. dajac komus osobiscie cv trzeba pisac ta regulke Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dn. 29.08.97 roku o Ochronie Danych Osobowych Dz. Ust Nr 133 poz. 883). ?? lm: 1. czy konieczne jest pisanie adresu pracodawcy? Wystarczy nazwa sklepu, ulica i numer, miasto?

Gość pytaniecvlm
??

Gość pytaniecvlm
podnosze. prosze o pomoc

Gość prosze o odpowiedzzz
jaka dac koncowa date pracy w ktorej jestem aktualnie? 10.2007 - 04. 2008 czy 10. 2007 - aktualnie? nie piszesz daty piszesz do teraz albo nadal ewentualnie nic nie piszesz :) mozesz dac adres sklepu ale lepiej firmy :)