Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiosennaWiosna

zastrzyk z progesteronu a dziwne krwawienie

Polecane posty

Gość wiosennaWiosna

Jakiś czas temu przypuszczałam że jestem w ciąży( no chyba miałam ale urojoną) ale stres zrobił swoje - nie dostałam okresu w terminie. Byłam u ginekologa, zrobił mi USG (to był 5ty tydz.od tej mojej "akcji") i stwierdził, że nie jestem w ciąży i że z moją błoną śluzową macicy odpowiedzialną za krwawienie miesięczne jest coś nie halo i dał mi zastrzyk na wywołanie. Okres pojawił się po 11 dniach od podania.To był 20 marca.Okres trwał 5 dni. Był mniej obfity i jakby zawierał śluz (sorki za tak dokładny opis). No i wszystko byłoby ok, gdyby nie to, że wczoraj dostałam delikatnego plamienia. Poszłam dziś do ginekologa. Do samej wizyty dziś plamienie było niewielkie. Lekarz nie badał mnie, chyba prze to plamienie. Ale stwierdził, że to jest możliwe, że macica się oczyszcza. Ok, pomyślałam. Ale po południu zaczął mnie boleć brzuch jak na okres i z plamienia zaczęłam bardziej krwawić jak przy normalnym okresie. Nie wiem co o tym myśleć. Nigdy nie byłam w takiej sytuacji, nie brałam nigdy zastrzyku na wywołanie okresu i nie wiem czy może się tak zdarzyć. Wiem, że tu na forum nikt mi nie postawi diagnozy...ale może któraś była w podobnej sytuacji. A mój lekarz przyjmuje dopiero za tydz. Dodam jeszcze że od paru dni toczę walkę z zapaleniem pęcherza. Narazie przegrywam :(

Gość wiosennaWiosna
up up