Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bianca_lan

pękła prezerwatywa

Polecane posty

kochałam się z chłopakiem i jak już skończyliśmy, to okazało się że prezerwatywa pękła w środku... na dodatek to były dni płodne a on skończył we mnie... czekam teraz na okres a jak będzie się spóźniał to zrobię test. bo jak na razie to za wcześnie. dopiero dwa dni minęły od tamtego dnia, a raczej nocy... a boję się że mogę być w ciąży... jak uważacie, jakie jest prawdopodobieństwo tego że się okaże ciąża??? pewnie powiecie że duże... ale ja wiem że o dziecko wcale nie jest tak łatwo. ludzie starają się miesiącami a nawet latami... eh. chyba oczekuję pocieszenia:) ale nie, powiedzcie co myślicie na ten temat proszę.

Gość szewczyk burczymucha
po co biec. Wystarczy isc spokojnym krokiem.

No nie sadze aby ktos w takiej sytuacji szedl sobie spokojnie i moze jeszce na piwko do knajpy wstapil :classic_cool:

no cóż nam wystarczyl jeden seksik w dni płodne:))fakt bylismy trzy lata po slubie i w sumie dobrze się stalo,że \"wpadłam\" dzis mam wspanaiałego ośmioletniego facecika w domu :))

Gość Bronek pekniety kondonek

zastanawialismy sie nad tym zeby wziac ta pigulke... ale jestesmy narzeczeni juz... i powiedzielismy sobie, ze jak bedzie dzidzius to znaczy ze tak ma byc... juz nie raz mielismy rozne wpadki, chociaz tak jak ostatnio, to nie bylo... nigdy we mnie nie konczyl... ale stalo sie... najgorsza jest ta niepewnosc jak juz bedzie wiadomo czy tak czy nie jestem w ciazy to juz spoko. bede sie cieszyc z obu odpowiedzi. najwyzej slub bedzie w przyspieszonym tempie:) ale denerwuje sie strasznie tym ze tyle musze czekac na ta odpowiedz... i tym ze wszystko sie zmieni jak bede w ciazy... i boje sie reakcji rodziny i bliskich...

Gość PrettynScarlet
no cóż.... sama wiesz, że prawdopodobieństwo jest duże;) daj znać czy jest czego gratulować:)

Gość eeee nooooo
ja bym nie biegła ani nie szła nie chciałoby mi się iść taksówki istnieją:classic_cool:

PrettynScarlet no ok. dam znac jak tylko bedzie wszystko jasne. agawa1977 no my jestesmy jeszcse przed slubem, planowalismy od wakacji zaczac wszystko ustalac na lato 2009. a jak bede w ciazy to trzeba bedzie wszystko szybciej wykonac:) to gratuluje syna!!! jak bede w ciazy to tez chcialabym chlopca:) hehe. ale lepiej zeby nie spieszylo sie naszemu dzidziusiowi na ten swiat i zeby jeszcze poczekal roczek albo dwa u Pana Boga:) a tak wogole... to dziecko przeciez jest chyba najwspanialszym prezentem dla ludzi ktorzy kochaja sie z calego serca:)?

jest,ale nie w kazdym momencie... gdy ktos studiuje i chce ukonczyc te studia a potem planuje rozwijac sie zawodowo to katasfrota. I wiele jest takich przypadkow

ja robie licencjat teraz, no i wlasnie to byloby za szybko... ale jesli juz okaze sie to co jest bardzo prawdopodobne, to po prostu trzeba bedzie sie dostosowac i zmienic plany.. coz, zycie...

mialam raz wpakdke z guma, z ranca bylam u lekarza po "po" i dzieki bogu udalo sie bo nie jestem z tym facetem :) ale teraz mam stalego partnero od 4 lat a od stycznia zeszlego roku biote tabletki :D i nie musimy juz uwazac chociaz jest maly strach z jednej ze stron jak biore tabletke z opoznieniem ale z drugiej chcialabym juz byc mamusia :) marzy mi sie stabilizacja ale chyba nie zapowiada sie na to :O

my chcemy byc razem juz na zawsze i bedziemy:) i wlasnie dlatego czekamy i co jest nam pisane to sie stanie... wiesz _s_a_d_e_ł_k_o_, ja tez juz bym mogla byc mamusia:)

Gość jola_007
do: bianca_lan mialam tak samo jak Ty w pierwszym Twoim poście.... dni płodne.... ale nie zażyłam postinoru.... też się pocieszam tym, że zajscie w ciąże to nie jest takie proste............ jamnnd