Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mama_Zosi

Witaminy w I trymestrze

Polecane posty

Dziewczyny, jestem w 7 tygodniu byłam dziś u lekarza i przepisał mi Feminatal Metafolin 800 - witaminy dla kobiet starających się i będących w ciąży do 12 tygodnia. Czy któraś z Was to brała?

Gość Trenda
Ja brałam do 12 tygodnia, później brałam Feminatal 400 Metafolin + DHA, zresztą cały czas biorę (jestem w 39 tygodniu)

Gość kitka lol1861
hejka wam. ja jestem w ciązy 2 tyg. tak przypuszczam, dotychczas bralam kwas foliowy ale przeszłam teraz na nowy prodult feminatal metafolina z tego względu ze skąd ja mam wiedziec czy muj organizm dobrze toleruje kwas foliowy?wydaje mi sie ze lepiej brac ten preparat aby organizm sobie bez trudu przyswajał a odstawić folik. W aptekach ciezko od ręki dostac ten preparat zazwyczaj na zamuwienie przynajmniej tutaj tak jest jest to nowosc i dlatego. trzeba isc z postępem

Mama Zosi... a co widziałas na usg? Opisz mi wizyte... Ja jestem w 8 tygodniu i jutro idę do gina na drugą wizyte :) Podczas pierwszej wizyty bylam w 5tyg i widzialam tylko pęcherzyk który sie tworzy ...

Gość mi tez to przepisał

Gość hejka wammmmm
czesc dziewczynki. wydaje mi sie ze ze kwas i metafolina jest wazna wtedy jak sie ksztaltuje cewa czyli miedzy 22-28 dniem od zaplodnienia, a jaki jest sens brania feminatalu z metafoliną w 8 tygodniu?jak juz cewa jest ukształtowana? sama nie wiem. a pozatym skąd dziewczyna ma wiedziec czy przyswaja kwas foliowy?a metafolina jest przyswajalna dlatego jestem za tym aby od poczatku brac metafoline. sorki za byczki heheh