Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ja jestem gruba

FACET KAZE MI SIE ODCHUDZAC!!!

Polecane posty

Gość czy ja jestem gruba

Waze 50 kg przy wzroscie 160. Moj facet kaze mi sie odchudzac bo nie mam brzucha jak kaloryfer.Nosze rozmiar ubran s albo 34 a on twierdzi ze powinnam schudnac.Ok,od dzis przeszlam na scisla diete. Ale najbardziej mnie przeraza ze kiedys jak bylam na diecie dlugo to moje minimalna waga to i tak zaledwie 47 kg,nizej juzniemoglam zejsc a wszyscy mowili ze jestem za chuda.A przy takiej wadze jestem gruba?jak myslicie-on ma racje?

Gość awril
wiesz co,zmien faceta lepiej!! on jes je...ęty!! masz jak najbardziej p[rawidłowa wage,a skoro ty sie mu taka nie podobasz,to co on z toba robi? nie jest wart ciebie dziewczyno!!

on chyba nie odróżnia ćwiczeń od odchudzania się jak mu przeszkadza twój obwisły brzuch, to powinien zaproponować ci ćwiczenia

Gość czy ja jestem gruba
ale ja mam falde tluszczu na brzuchu jak siadam..Nawet jak mialam te 27 kg to i tak mialam mimo ze robilam brzuszki ktorych nienawidze to i tak efekt byl mizerny,nie wspolmierny do wysilku jaki wlozylam w te brzuszki..

Gość czy ja jestem gruba
47*kg

Nie rozumiem- facet każe???!!! No mnie, by tylko raz kazał, na drugi nie miałby szans, już bym go wykreśliła!!Albo jak nie masz odwagi na radykalne pokazanie mu co on może ze swoim kazać -wzięłabym zdjęcie jakiegoś super-mena i kazała jemu za dwa miesiące tak wyglądać:-)) On Twoim kosztem leczy kompleksy, próbuje być górą. Jesteś szczupła i tak trzymaj!!!

Gość hmmm..................
Co to za facet, co to uważa, że kaloryfer wyrabia się przez dietę? Owszem, dieta + ćwiczenia to tak ... Poza tym kaloryfer to dla faceta ... Kobiecie to mięśnie poprzeczne wystarczą ... Faktem, że robią one wrażenie ... ;) wiem, o czym mówię ... :) Ale to powyższe pomińmy ... Faktem jest, że kiepski to związek ... Facet w Tobie powinien widzieć najpiękniejszą kobietę na świecie ... a nie tylko usterki ... Tym bardziej, że nie ma powodu ... Dziwne to, że masz przekształcać się w jakąś lalkę, aby był zadowolony ... Tak nie powinno być ... I dla mnie taki związek jest podejrzany... Masz być lalą, którą będzie się chwalił w towarzystwie? Nie traktuje Cię za poważnie .... :O

tez mialam kiedys takiego walniętego faceta jak ty kazał mi sie odchudzac a ja przy wzstozcie 169 mialam 55 kg ale dla niego to było za dużo , i co zrobiłam , zostawiłam go , błagał na kolanach zeby wrócic ale takich frajerom nie daje sie drugien szansy

Gość kazać to on sobie może
jak pójdzie do wojska i awansuje rangą, to sobie może wydawać rozkazy. a ty mu każ żeby mu się panis wydłuzył.

Gość doth_s
kazać to on sobie może - brawo!!!! Co za debil... dziewczyno - kopnij go w zad... ale najpierw mu powiedz, że jak dla Ciebie to on ma za małego i niech cos z tym zrobi

Gość gdfgdgdggf
to zależy jak przy tej masie ciala wyglądasz być może brzuch ci się wylewa... ale raczej powinnaś wobec tego ćwiczyć lub zmienić sposób odżywiania a nie odchudzać się

Gość gdfgdgdggf
niemniej oczywiście że jego zachowanie jest poniżej krytyki

Gość niebieska zapalniczka
Co do fałdy na brzuchu 46kg/158 cm 57 w tali (wlasnie mierzone) a jak siedze to sie roluje- i nie chwale się, ani nie żalę tylko śmiem twierdzić, że brzucha za duzego nie masz na pewno i nie zaczynaj żadnych diet, bo tylko sobie przez frajera popsujesz świetny metabolizm. A później już tylko do usranej śmierci diety, głodówki, slinienie się na pizzę i ciastka...Masz idealne BMI, a poniżej 48 kg przy Twoim wzroście to niedowaga. Wymień faceta na lepszy model, a jako powód rozstania podaj jego sflaczałą klatę i zbyt krótkiego wacka ;)

Gość czy ja jestem gruba
dziekuje wszystkim za odpowiedzi,bo juz naprawde zwatpilam czy ze mna wszystko ok-tj z wygladem:) dziekuje raz jeszcze:)

Gość up moze ktos wie
Jezus :O Przeciez to normalne, ze jak czlowiek siada to skora na brzuchu sie "roluje". To wcale nie swiadczy o nadwadze!

Gość ivvv
a jakby Ci kazał zrobić operacje piersi, posladków i czego tam jeszcze, albo kazał wyskoczyć z okna, to też byś to zrobiła? Piesek - siad, piesek - aport... lepiej poszukaj kogoś kto zaakceptuje Ciebie taką jaka jestes i nie będzie robił z Ciebie swoich fantazji i marzeń (albo jakieś innej laski...)

Gość to odemnie
w zyciu człowiek ma wlasne zdanie. całe zycie bedziesz sie odchudzac bo tak chce twoj facet..lepiej zmien faceta bo on widocznie nie jest ciebie wart...jak jest z toba zwiazku to powinnas byc dla niegoo najpiekniejsza dziewczyna.kolesc jest chyba za bardzo zapatrzony w sobie

Gość egheheh
Tak zdecydowanie za gruba. Musisz miec te 40 kg przy takim wzroscie inaczej przegralas zycie.

Gość egheheh
Ludzie to znowu jakas prowokacja.

Gość kouyii99
powiedz mu zeby chodzil z ciezarkiem na FIUCIE bo ma za krotkiego :P