Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wariacja

nagly zawrót?!

Polecane posty

Gość wariacja

Z chlopakiem jestem 2 lata.. wszystko jest idealnie...klocimy sie jak wszedzie ale nie czesto... wczoraj wieczorem moj luby byl jak z bajki..zadzwonil na dobranoc... powiedziec ze mnie kocha..dzis od rana napisalam mu smsa jak sie czuje (byl chory) dzwoni po godzinie..."Czego chcialas??" "- napisalam ci przeciez smsa..." "nie pamietam!!a dobrze sie czuje cos jeszcze?? no co jeszcze !!" "-czemu taki zly?" "-jestem zly i juz!! niewazne nie chce z toba juz gadac. zadzwonie pozniej. pa" to nasza cala rozmowa dzisiejsza...nie wiem co mu strzelilo z chwili na chwile... narazie sie nic nie odzywa ..ja rowniez udaje twarda... o co moze mu do cholery chodzic...??

Gość Dobromiła Dobroduszna
A skad my mamy to wiedziec? moze mama na niego nakrzyczała i jest zly ?:)

Gość wariacja
mama jest w szpitalu.......:|

Gość wariacja
i czemu wyzywa sie na mnie?? i robi przykrosc.........

Gość wariacja
liczylam na pomoc.a widze same beznadziejne wypoiwiedzi........:((

dziwczyno no pomyśl trochę, skąd my mamy wiedzieć co mu mogło usiasć na nosie?? mógł walnąc głowa w szafkę, napisałas ze matka w szpitalu, więc moze z nią cos nie tak, moze rozcioł palec przy krojeniu wędliny, moze chciał załozyc jakąś koszule i okazało sie ze sie nie doprała...

Gość wariacja
no dobra ale to nie jest normalne nigdy tak nie bylo takiego czegos...ze nie chcial mi powiedziec o co chodzi tylko krzyczal na mnie................. rozlaczyl sie nie odzywa sie nic............. nie bylo tak...........

Gość za facetem nie trafisz
to debile sa