Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakas taka nijaka pani

Faceci to szowiniści bo odrzucaja bardziej kobiece dziewczyny

Polecane posty

Jak możecie odrzucać i lekceważyć dziewczyny tylko dlatego, że one nie mają talii osy i nie mają wylewajacych sie z dekoltu piersi ? :-o Jestem bardziej kobieca dziewczyna i nie raz slyszalam ze faceci odrzucaja mnie z powodu mojej budowy ciala Ludzie, jak mozna byc takim powierzchownym ? Ślinicie sie na widok pustej anorektyczki dla której jestescie tylko sponsorami a odrzucacie prawdziwe kobiece dziewczyny ktore potrafia kochac Ktos kto kogos odrzuca z powodu jego wygladu powinien sie leczyc w poradni zdrowia psychicznego :-o

Gość Psedłonim
Zamiast się frustrować, podaj lepiej swoje parametry. Niech ocenimy, czy rzeczywiście warto na Tobie zawiesić oko...

Wiesz co, Ty moja droga masz dużo kompleksów. Nie ważne, czy jesteś \"kobieca\" w swoim mniemaniu, ważne natomiast jest to, że używasz nicku \"nijaka\". Możliwe, że w tym tkwi Twój problem 🖐️

Gość Cześc Pusia
widze, że nie dajesz za wygraną. :p:P:P:P

Ludzie, jak mozna byc takim powierzchownym ? Ślinicie sie na widok pustej anorektyczki dla której jestescie tylko sponsorami a odrzucacie prawdziwe kobiece dziewczyny ktore potrafia kochac W dupie mam zdolność do miłości kobiety, której uroda mi nie odpowiada. Atrakcyjność seksualna opiera się na wrażeniach powierzchownych i jak można być tak powierzchowną i głupią by tego nie wiedzieć..?

Gość Ludize nie dajcie się
podpuszczać, przecież to zwykła prowokacja. :classic_cool:

Gość taka jakas see
widac ,ze jestes zdesperowana i zakompleksiona:)

Gość mężczyźni szaleją za
kobiecymi dziewczynami i taka jest prawda. Pytanie tylko co dla Ciebie jest kobiecością - jeżeli dodatkowe kilogramy , to się mylisz ;)

Companero ty szowinistyczny frajerze - nikt cie o zdanie nie pytal wiec milcz ludzie potrafia zepsuc humor :-( mam dosc bycia samej i to tylko dlatego ze nie jestem pusta wytapetowana tipsiara :-o

Przyznaje ze mam troche kg wiecej niz glupie normy ustalaja dla dziewczyny przy moim wzroscie, ale na kazdym kroku mowi sie ze wyga;ld nie jest najwazniejszy wiec o co chodzi ? :-o

a ja wygrałem za dużo i nazbyt trafnie się wypowiadasz, burząc tym obraz brzydkiego i nieciekawego obecnie odbieram Cię jako byc może brzydkiego i inteligentnego przepraszam :D

Marna prowokacja, i w dodatku nie trzyma się kupy :D Szczupłe dziewczyny mają właśnie problem z talią, nie ma boczków, które je podreślają:P Tym bardziej anorektyczki nie mają wylewających się z dekoltu piersi (że co? to chyba mowa o dużych piersiach w złym staniku i wulgarnej bluzce)... Autorko, wiesz mi, tysiące mężczyzn czeka na Ciebie z rozłożonymi ręcami, tyle, że oni Tobie nie pasują z wyglądu. I kółko się zamyka. Wnioseek: paszczury ślinią się na atrakcyjne osoby, bez względu na swoją płeć, zamiast krzyżować się między sobą. I dobrze :classic_cool:

"Kobieta wygląda tak, jak sama siebie widzi" pod warunkiem, że kieruje się obiektywizmem, a nie bujną wyobraźnią :D zatem ja to doprecyzuję nieco ;) - kobieta wygląda tak, jak ją pokazuje lustro, jaki rozmiar nosi, ile wyskakuje na wadzie, jak ją postrzegają inni (jesli mówimy o atrakcyjności to zwłaszcza mężczyźni) ... samoakceptacja jest oczywiście ważną i dobrą rzeczą, ale powinna opierać się nie tyle na wyobraźni, ile na realnym spojrzeniu na samą siebie. Jeśli kobieta tak do tego podchodzi to owszem, może sobie pozwolić na komfort "bycia taką, jaką ona sama się widzi" - w przeciwnym razie nie radziłabym ryzykować i się zbytnio sugerować takim kryteriumi, bo wcześniej czy później znajdzie się ktoś, kto powie lub pokaże, jak ON ją widzi (i czar pryśnie)

Gość goooogle
kolejny topik z serii "blablabla - jestem grupa a szczupłe dziewczyny to puste anorektyczki" :D:D:D🖐️