Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawalerka Poznań

na jakim osiedlu kupić mieszkanie w poznaniu?????

Polecane posty

Gość arrrek

Polecam projekty firmy Family House. Mają na prawdę teraz bardzo dobrą ofertę z dobrymi cenami. Wiem bo siostra właśnie korzysta z ich pomocy i z tego co wiem jest bardzo zadowolona. 

Gość PIni

Może nie w centrum, ale trochę dalej jest Osiedle Poznańskie. Słyszałam że mają tam naprawdę ciekawą ofertę, a jeśli deweloperem jest Family House to wiadomo że będzie wszystko wykonane na tip-top 🙂

Gość Rodowity Poznaniak

Polecam Jeżyce, Łazarz, Wilda, Dębiec. Są to zadbane i bezpieczne dzielnice, dużo zieleni. 

Gość gość

A ja polecam piątkowo np. osiedla śmiałego, batorego. Obok jest las i kampus morasko. Obok pestka, więc dojazd co centrum super łatwy. Polecam mieszkania w tych starszych blokach, bo jest więcej zieleni. 

Gość Weronika

Mnie intryguje ta oferta: www.osiedlepoznanskie.com.pl 

Zbierają dobre opinie i lokalizacja mi bardzo odpowiada.

Gość ola

Moja kuzynka  z Poznania kupiła mieszkanie na Osiedlu Poznańskim i mówi, że nie żałowała ani chwili

No fakt, też słyszałam, że na Osiedlu Poznańskiem można dorwać ładne mieszkanka i to w dobrych cenach. Jeszcze nie patrzyłam ich oferty, ale z tego co ludzie mówią to naprawdę warto się tym zainteresować. Całą budową zajmuje się spółka Osiedle Poznańskie. Nigdy nie słyszałam na ich temat żadnych krytycznych opinii. 

Gość gość

Ze swojej strony mogę polecić inwestycję, gdzie kupiłem mieszkanie córce, przy Karpiej 22. Z tego co widzę jest jeszcze sporo mieszkań do wyboru, a lokalizacja jest świetna. Nie w samym centrum, ale blisko, 20 min. spacerem, a 5 min autem!