Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawalerka Poznań

na jakim osiedlu kupić mieszkanie w poznaniu?????

Polecane posty

Gość kawalerka Poznań

gdzie jest bezpiecznie? ktore osiedla sa strzezone i zadbane?> jest blisko do centrum? jest nowe budownictwo? nie jestem z Pozn wiec pytam chce kupic tam kawalerke do 200 tys zł

Gość bez jaj to w Poznaniu można
tak tanio kupić KAWALERKĘ???

Gość kawalerka Poznań
ano mozna

Gość moj
tylko NIE na Ratajach.Moze Winogrady?Nie wiem czy za 200 tys kupisz

Gość kawalerka Poznań
dlaczego nie Rataje? patrzylam na allegro i za 200 mozna kupic chcialabym na polance ale za tyle chyba nie da rady gdzie indziej mi starczy?

Gość nie chce mi sie wierzyć
ze tak tanio mozna kupić no chyba, że w jakiejś obskórnej dzielnicy i najwyżej 18m 2

moze sprobuj na piatkowie? nie jest daleko do centrum, na batorego jest duzo nowych ladnych bloczkow, albo z rynku wtornego na tej nowej czesci powinno cos sie znalesc. w naramowicach pewnie tez cos znajdziesz, ale troche kiepski dojazd do centrum, no i moz ebyc trudno znalesc za 200tys na szczerzonym

Gość poznan
wiesz za 200 tys.to nie kupisz nic porzeadnego chyba ze rudere do remontu a na batorym wyzej opisanym ceny sa od 300 tys za 35 m pozdarwiam i powodzenia w szukaniu

Gość zygff
słyszałem sporo dobrego o dzielnicy Piątkowo, znajomi mają tam mieszkanie na osiedlu Oaza Piątkowo i bardzo sobie chwalą, byłem u nich i rzeczywiście jest ładnie i spokojnie, dobre dojazdy wszędzie, dobra infrastruktura, sklepy, wszystko co trzeba jest

Gość gość
Ja mieszkam ma osiedlu Młody Grunwald i jestem bardzo zadowolony z lokalizacji. Blisko szkoła dla dzieci, park i sklepy.

Gość gość
Też polecam winogrady, piątkowo - ogólnie część północną poznania;) spokojnie za 200 tysi dostaniesz:) Wg mnie najfajniejsza część Poznania, duzo terenów zielonych w okolicy (Cytadela, Strzeszynek/ Rusałka, Morasko, Puszcza Zielonka)

Gość gość
na dębcu

Gość gość
Za 200tys to kupisz 2 pokoje a nie kawalerkę...

Gość pyra z pyrlandii
A gdzie będziesz pracować/studiować? Poznań jest teraz strasznie rozkopany i te remonty przez najbliższe parę lat się nie skończą. Dojazdy to koszmar. Dokąd będziesz dojeżdżać?

Gość macinpifetniak23
Pośrednictwo nieruchomości w mieście Poznań podpytajże ich - www.castle.pl

Gość Agatha Kyc
Oj tak Poznań to teraz jedna wielka piaskownica. Mieszkam na ul. Milczańskiej, osiedle strzeżone, pełno zieleni, plac zabaw. Mam 60m kw i zapłaciłam okazyjnie bo 400 tys. Osiedle Polanka.

Gość Agatha Kyc
Z ciekawości zajrzałam na ceny mieszkań na Polance i do 200tys na tym osiedlu ciężko będzie znaleźć

Gość gość
Bardzo ładne osiedle znajduje się przy ul. Jeleniogórskiej 7.

Gość Mat23
Faktycznie osiedle przy ul. Jeleniogórskiej jest ciekawe, dodatkowo mieszkania sa tam stosunkowo tanie.

Gość gość
mieszkałam w pobliżu Jeleniogórskiej, polecam te rejony, jest cisza, spokój, nie jest tak zaludnione jak Rataje i Piątkowo! Trasa tramwajowa wyremontowana! Polanka droga.. no i blok na bloku, chociaż w pobliżu Malta :) Spokojnie można kupić kawalerkę poniżej 200 tyś!

Gość gość
Na Facebooku jest taka strona: Tania kawalerki na sprzedaż - Wielkopolska, najdziecie tam oferty sprzedaży mieszkań zawyczaj do 100 000 zł, rynek pierwotny i wtórny. Poniżej link (jeśli Wam się nei wyświetla,t o wpiszcie nazwę strony w wyszukiwarce na FB): https://www.facebook.com/Tanie-kawalerki-na-sprzeda%C5%BC-Wielkopolska-789903654503533/

Gość gość
Gdy przeprowadzałam się do Poznania też nie wiedziałam gdzie szukać odpowiedniego mieszkania. Zgłosiłam się od biura nieruchomości www.ptaknieruchomosci.pl Oni pomogli mi w znalezieniu świetnego mieszkania, więc polecam ich wam.

Gość nataliakot
Wydaje mi się, że najlepsze do zamieszkania są Rataje - blisko centrum i terenów zielonych. Ostatnio przeglądałam oferty mieszkań i fajne oferty na Ratajach miała agencja Twój Pośrednik - w dobrej lokalizacji i niezłej cenie.

Gość gość
Na Jeżycach :classic_cool:

Gość gość
same reklamy.

Gość Michal71

Mój znajomy kupił mieszkanie od dewelopera www.libra.info.pl. Z tego co mi opowiada jest zadowolony. Sam dokładnie Poznania nie znam więc nie powiem Ci jakie to osiedle. Na pewno na ich stronie internetowej znajdziesz taką informację.

Gość Karolina

Ja polecam Osiedle Poznańskie od Family House. Ciekawa oferta i dobra cena. My z mężem się zdecydowaliśmy i myślę, że to dobry wybór, bo lokalizacja też jest naprawdę dobra.