Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alergiczka_wielka

Alergia. Co na katar?

Polecane posty

Gość alergiczka_wielka

co na katar, zeby skutkowalo, wzielam zyrtec i nie pomoglo ;[[ znacie jakies dobre tabletki, ktore podzialaja?

Jezu, przeciez nie kazdemu pomoze to samo, idz do alergologa :O

Gość ales poradzila

Gość e-cinka
krople do nosa polcrom -do czestego stosowania bez recepty ,daja poprawe w kichaniu i udrazniaja nos,to w polaczeniu z lekami , ale na kazdego dziala co innego.....moze byc flixonase do nosa -na recepte (steryd)

Gość gosc

W niezłej cenie można kupić inhalator nowszej generacji i bardzo funkcjonalny czyli Novama Familino Pro. Ja jestem z niego zadowolona jak na razie. Cichy, nie za duży, a można używać praktycznie na każdy problem oddechowy. Poza tym jest też tutaj dołączony do całości irygator, też nieskomplikowany w obsłudze, nawet mój czteroletni synek potrafi tym oczyścić sobie nosek.

Gość gość
Dnia 27.12.2018 o 09:33, Gość gosc napisał:

W niezłej cenie można kupić inhalator nowszej generacji i bardzo funkcjonalny czyli Novama Familino Pro. Ja jestem z niego zadowolona jak na razie. Cichy, nie za duży, a można używać praktycznie na każdy problem oddechowy. Poza tym jest też tutaj dołączony do całości irygator, też nieskomplikowany w obsłudze, nawet mój czteroletni synek potrafi tym oczyścić sobie nosek.

Też polecam

Gość Gość

Bardzo komfortowy inhalator Novama Familino by Flaem, z którym od ponad 14 miesięcy nie mam żadnych problemów technicznych. Muszę też podkreślić fakt, że jak syn siedzi w masce codziennie to nigdy nie miał zaczerwienienia na twarzy, chociaż cera wrażliwa u dziecka. Polecam.