Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agniecha...

Błyskawiczny TEST! Part 1

Polecane posty

Gość vvvvv
Tylko ktoś o skłonnościach psychopatycznych może udzielić logicznej odpowiedzi na pytanie dotyczące zamordowania własnej siostry :p

O matko...boję się Was:) A ten znacie? Test świnki:) W żadnym wypadku nie oszukujcie i zróbcie go porządnie!! Weźcie białą kartkę i narysujcie świnkę:) JUZ? NA PEWNO ? Świnka obrazuje Twoją psychikę czyli, gdy...

Gość ciacho z cukierem
nie jestem psychopastką :P...i nie posiadam siostry :)

Gość ciacho z cukierem
ok...mam narysowaną świnkę :)..tylko na niebieskiej kartce :P

Gość ciacho z cukierem
no co dalej?...czekam :P;)

Gość noinoinoinoinoinoin
no i co z ta siostrą... świnke już mam

Gość fajny test
i co z ta siostrą ????

Gość ciacho z cukierem
jak to co?...moja odpowiedz jest dobra :)

Gość noinoinoinoinoinoin
aha... ale psychopatyczne mysli

Gość burasek_kutasek
Daj odpowiedź z tą świnką i z tą siostrą...

Gość noinoinoinoinoinoin
lekarz nie pozwolił mi się denerwowac a robie to ciągle

Gość ciacho z cukierem
ciekawe jak wyglądają wasze świnki :D

Gość fajny test
dawaj rrozwiązanie świni i następna zagadkę!!!

dot. siostry.... Odpowiedź: Miała nadzieję, ze ten chłopak pojawi się znów na pogrzebie....:O Jeśli dobrze odpowiedzieliście na to pytanie, myślicie jak psychopata Ten test był przeprowadzany przez znanych psychologów amerykańskich w celu sprawdzenia czy dana osoba ma mentalność zabójcy... Spora liczba seryjnych morderców, którzy przystąpili do tego testu, udzieliła dobrej odpowiedzi na to pytanie. Jeśli nie odpowiedzieliście poprawnie - tym lepiej dla was, ale jeśli wasi znajomi znajdą poprawną odpowiedz, radze trzymać się od nich z daleka...:D

Gość malpka 12323
eśli ją narysowałeś: * U góry kartki: jesteś pozytywnie myślący i optymista. * raczej w kierunku środka kartki : jesteś realista. * bliżej dołu kartki : jesteś pesymista i masz tendencje do negatywnych zachowań. * jeśli świnka patrzy w lewo: wierzysz w tradycje, jesteś przyjazny i łatwo zapamiętujesz daty; daty urodzin, rocznic... * jeśli świnka patrzy w prawo: jesteś wynalazcą, jesteś aktywny, ale nie jesteś zbyt przywiązany do rodziny, i nie przywiązujesz wagi do ważnych dat... * jeśli świnka patrzy na wprost, na ciebie: jesteś bezpośredni, jesteś jak adwokat diabla i nie boisz się starć w dyskusjach * jeśli dodałeś śwince mnóstwo detali: jesteś analitykiem, spokojny i nieufny. * jeśli nie dodałeś śwince detali: jesteś emocjonalny, uczuciowy, naiwny, niezbyt metodyczny i podejmujesz dużo ryzyka. * jeśli narysowałeś śwince mniej niż 4 łapki : wahasz się albo jesteś w trakcie przezywania okresu wielkich zmian w swoim życiu. * jeśli narysowałeś śwince 4 łapki: jesteś pewny, uparty i trzymasz się swoich ideałów. * jeśli narysowałeś śwince więcej niż 4 łapki: jesteś idiotą. * Wielkość uszu świnki wskazuje na twoja zdolność słuchania innych: Im większe tym lepiej!! * Długość ogonka: wskazuje na jakość twoich relacji seksualnych: znowu, im dłuższy, trym lepiej!!!!! OK , Kto zapomniał narysować ogonek????? Nie, nie , nie ma możliwości, żeby zrobić jeszcze raz ten test...

Jeśli narysowałeś świnkę: * U góry kartki: jesteś pozytywnie myślący i optymista. * raczej w kierunku środka kartki : jesteś realista. * bliżej dołu kartki : jesteś pesymista i masz tendencje do negatywnych zachowań. * jeśli świnka patrzy w lewo: wierzysz w tradycje, jesteś przyjazny i łatwo zapamiętujesz daty; daty urodzin, rocznic... * jeśli świnka patrzy w prawo: jesteś wynalazcą, jesteś aktywny, ale nie jesteś zbyt przywiązany do rodziny, i nie przywiązujesz wagi do ważnych dat... * jeśli świnka patrzy na wprost, na ciebie: jesteś bezpośredni, jesteś jak adwokat diabla i nie boisz się starć w dyskusjach * jeśli dodałeś śwince mnóstwo detali: jesteś analitykiem, spokojny i nieufny. * jeśli nie dodałeś śwince detali: jesteś emocjonalny, uczuciowy, naiwny, niezbyt metodyczny i podejmujesz dużo ryzyka. * jeśli narysowałeś śwince mniej niż 4 łapki : wahasz się albo jesteś w trakcie przezywania okresu wielkich zmian w swoim życiu. * jeśli narysowałeś śwince 4 łapki: jesteś pewny, uparty i trzymasz się swoich ideałów. * jeśli narysowałeś śwince więcej niż 4 łapki: jesteś idiotą * Wielkość uszu świnki wskazuje na twoja zdolność słuchania innych: Im większe tym lepiej!! * Długość ogonka: wskazuje na jakość twoich relacji seksualnych: znowu, im dłuższy, trym lepiej!!!!! OK , Kto zapomniał narysować ogonek?????:D:D:D

Gość ciacho z cukierem
z tą świnką to się nie zgadza...nie jestem taka...a wam się zgadza?

Gość ciacho z cukierem
a ja jestem sprzedawcą :D:D...i to psychopatycznym :D:D:P:O

Gość ciacho z cukierem
Agniecha masz jeszcze jakiś test?

:) To jest bardzo fajne:) Test inteligencji prawej stopy:D:D Nic nie szkodzi spróbować, to niesamowite..... ale prawdziwe. Ten kto go zrobi jest na tyle ciekawy, że podejmie to wyzwanie, a ja się mogę założyć, że będziecie próbować powtarzać to ćwiczenie co najmniej 50 razy, żeby się przekonać czy jesteście w stanie zmienić bieg swojej prawej stopy. Ale nie będziecie umieli!!! Spróbujcie............. 1.Siedzicie przy biurku, unieście prawa stopę z podłogi róbcie nią kółka zgodnie z kierunkiem wskazówek zegara. 2.W trakcie robienia tych kółek prawa stopa narysujcie w powietrzu prawa ręką cyfrę 6 . Wasza stopa zmieni kierunek !!!!!! 3. ...i nic nie możecie na to poradzić.....:)

Gość noinoinoinoinoinoin
a ja narysowałam tylko głowę

Gość ciacho z cukierem
nie zmieniła stopa kierunku

Gość będą dzisiaj jakieś zagadki
??????????