Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana narzeczona

Co robić??? ARESZTOWANO narzeczonego!

Polecane posty

Gość gość
tutaj masz wszystko o aresztowaniu www.aresztowanie-prawo.pl to jest strona autorki którą szukasz. jeśli są pytania dotyczące aresztowania to proszę zadawać.

Gość Mareck999
jeżeli chodzi o sprawy prawne w tej sytuacji to warto udać się do prawnika zajmującego się prawem spółek i prawem gospodarczym. Miałem kiedyś podobną sytuację i bardzo mi pomógł Pan mecenas Tomasz Kurpisz z kancelarii KZLT.

Gość gość
www.dzielnekobietki.pun.pl Forum dla kobiet czekających na swoich partnerów w ZK Polecam!

Gość Natalia Jaka
Jesli to tymczasowe aresztowanie, to adwokat moze go zwolnic. Niestety w Polsce sie naduzywa tego tymczasowego aresztowania, a sa inne sposoby zabezpieczania, jak kaucja czy nadzor policji. Tylko to musi zalatwic prawnik, bo zwykly szary czlowiek nic nie zrobi. Ja tak mialam z mezem. Poszlam do Legaleo i dzieki nim wypuscili go w 2 dni.

Gość mea555
Tymczasowe arestowanie jest czesto naduzywane w Polsce. Wlasnie sie dowedziałam tego o pana prawnika Bartłomieja z Legaleo, do którego sie zwróciłam z prośbą o pomoc, bo wczoraj aresztowano mojego partnera - jedynego zywiciela rodziny. To, co sie dowiedzalam to masakra... dlatego radze kazdemu kto jest w takiej sytuacji: jak najszybciej do doswiadczonego prawniika!

Gość Verras
ja bym się zgłosiła do tymczasowearesztowanie.pl - porządni ludzie tam pracują znający isę na prawie. A sama pomoc jest szybko bardzo zapewniona i tak na prawdę 24 godziny na dobę

Gość Kiszi
zdecydowanie ta firma jest bardzo pomocna! to jest dobry wybór!

Gość Lidiaxa
Też bym się zgłosiła do tej firmy bez wahania! są konkretni i wiem że sprawa będzie odpowiednio przeprowadzona!

Gość Lillim
tymczasowearesztoawnie - firma jest bardzo pomocna! sama do nich się zgłosiłam, sprawa jest w toku ale dobrze to wygląda!