Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dz ia ra

wyjdź do ludzi i uśmiechaj się

Polecane posty

Gość dz ia ra

na przystanku siedziała dziewczyna...wyglądała jakby jej kot zdechł...więć się do niej uśmiechnąłem...zero reakcji...ale widziałem że widziała mnie większość młodych kobiet to w ogóle chyba jakies wielkie paniusie...bo zawsze chodzą środkiem chodnika a inni muszą im ustępować... no ja wiem że albo mam debilny uśmieszek...albo wredną mordę...albo przerażenie w oczach nie lubię sytuacji kiedy już kogoś może nigdy nie spotkasz...ale z tego co pamiętam z takich akcji i tak nic nigdy nie wychodzi...więc nie ma co żałować ogólnie to rady powszeche są do dupy

Gość czego ty chłopie chcesz
w ogóle ?

Gość zdobycie kogoś
to nie jest kwestia dostosowania się do jakiś sztywnych rad. No sam się zastanów czy to nie jest chore. Napastować niejako sobą obcych ludzi. Nie wiem kto by na to poszedł. Chyba tylko jakieś desperatki. Jak widać niemal 99% ludzi dobiera się w pary a nikt jakoś nie stosował się do sztywnych reguł żeby znaleźć dziewczyne.

Gość dz ia ra
o nic mi nie chodzi ja po prostu chciałbym zginąć w wypadku motocyklowym ale nie mam motocykla

Gość widzialam faceta który zginął
na motocyklu. Leżącego jeszcze. I widzialam jego matke. Zastanów sie czasem co mówisz. Musiałam tam byc niejako słuzbowo. Nigdy więcej nie chcę czegoś takiego ogladać.

Gość czerwony motocykl
hahaha moze pod motocykl chcialbys wpasc, dziarze chodzi o to, ze serce sie kraja jak sie widzi takich ludzi, którzy sa na krawędzi........i ze rady wyjdz do ludzi i sie usmiechnij sa do dupy

Dziara:D Uśmiechnąłeś sie a to już coś .\'\'na przystanku siedziała dziewczyna...wyglądała jakby jej kot zdechł...\'\'---nie zareagowała bo miała zły dzień.Usmiechaj sie do pogodnych osób.Przeciez Ty tez mozesz chodzić srodkiem chodnika. Motocykl to zły pomysł .

Gość dz ia ra
pogodne osoby są dla mnie mało wiarygodne jak są pogodne to są i powodzenia życzę mogę...ale wyjdę na chama motocykl to piękan rzecz...da się przepychac prawie jak rowerem...a jak masz wolną przestrzeń...to nas nie dogoniat...chciaż nie wiem...bo nie miałem styczności

Znowu pieprzysz bez sensu.Wieksze prawdopodobienstwo ze ktos sie do Ciebie uśmiechnie pogodny niż lalunia czy załamana kobieta.Wiesz co ?Usmiechnij sie do dziecka.Ono wyczuwa charakter człowieka,wiec na pewno sie do Ciebie uśmiechnie.(tylko nie chrzan ze Cie wezmą za pedofila) Motory uwielbiam kojarza mi sie z wolnością--

a ja bym chciała przelecieć się balonem, prędzej Ty sobie kupisz ten motor niż mnie się uda ten balon dorwać

Gość prowizorka
No i dobrze zrobila ze nie zwreagowala, tez bym nie zareagowala. Dla mnie jak jakis facet probuje podrywac zaczepiac dziewczyny to zwykly podrywacz. Na takie cos moga sie nabrac nastolatki lub desperatki. Ale porzadna dziewczyna nie bedzie reagowac na zaczepki jakiegos chlopaka w srodku bialego dnia kiedy spieszy sie do pracy czy szkoly.

Gość a ja bym sie usmiechnela
czemu miałabym sie nie usmiechnac do kogos na ulicy? co to za halo, czy usmiech od razu do czegos zobowiazuje, ludzie troche dystansu i luzu.