Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chłopak zdradził mnie z dziwka

chłopak zdradził mnie z dziwka

Polecane posty

Gość a skąd kobiety wiecie
że wasi mężczyźni nie chodzą na dziwki, że przynajmniej raz nie byli? Przecież ktoś z usług tych prostytutek korzysta.

Gość London
Pewnie mu czegoś brakowało z Tobą :-(

Gość draco
nie no sorry, ale jak Twój boy poszedł na dziwki to jest g... wart ,a tym bardziej CIebie... olej frajera! Co innego MOŻE gdyby ze swojąbyła coś tam sfiglowali, bo sie spotkali po latach, strzelili po kielichu i przypomniaŁY im się figle-śmigle... Gość jednak poszedł do zdziry, która daje każdemu, więc nie jest wart niczego, a i zdrowia szkoda dla takiego... :(

Gość kobito naucz sie pisac po
polsku to moze Ci sie jakas lepsza partia trafi :O

Gość DDDDDDD
zrób testy na HIV

Gość fujtujapa
Nie wracaj do niego, cokolwiek by Ci nie obiecywal , zwiazek jest juz stracony. Nawet jezeli z nim zostaniesz, brak zaufania do niego wykonczy Ciebie psychicznie. Wierz mi, wiem o czym mowie - doswiadczylam tego. Zgadzam sie z radami Turqouise - nie ufaj mezczyznie 100% od razu. Nie mowie, ze wszyscy faceci to kanalie, jednakze wiekszosc mezczyzn "dalej sra niz dupe ma" .

Gość ja897643
nie uważasz że za bardzo panikowałąś?..moze on tak powiedział bo ty to chciałąś usłyszeć ..może wmówiąłś sobie że on cię zdradził? powinnaś z nim pogadać na spokojnie... P.S.niech ci pokoarze kt óra to kurwa....;)

Gość ivoj
PADLAM minelo juz 4 lata przeczytalam wszytskie tu istniejace posty... KOBITY doradzaly amdrze i rezolutnie ktos kto zdradzi nie wazne czy z dzi...ka czy Pana XYZ jest nie wart danej kobiety z ktora jest ... i nagle ostatni post obala mit...jednak sa takie glupie dziolchy jak ta cvo zalozyla ten post... radzi sie poto by tak nbaprawde zlekcewazyc wszytskich ktorzy sie zaangazowali bo jak sie okazalo 1. po zdradzie wybaczyla mu i jest z nim caly rok 2. mimo ze uwaza ze nia ma zrytej psyche zaklada post 3. wie chociaz nie byla z nim ze to byla ku..ewka 4. ona sama nie lubi robic lodow , i innych wiec nie usprawiedliwia go tylko TLUMACZY ZENADA... i potem jak sie nie dziwic facetom ze zdradzaja ile wlezie bo i tak taka zacznei szukac w sobie winy, i przebaczy i na dodatek pisze na poscie o porade a potem wsjem i wobec opowiada ze jej MIS to zrobil bo no coz w domu nie mial... no az mnie sama zirytowlao ciekawa jestem poo 4 latach czy teraz sa razem, czy on dalej ze nie ma w domu to zamiast rozmawiac biega na dzi...wki moze teraz juz wie ze 3x przed wejsciem do auta z nia sprzatnie kazdego klaka nie tylko opakowanie po gumce... no jaja:-) jak STRUSIE

powiedz żeby się przebadał czy czegoś nie złapał jak mu zależy na Tobie to się przebada.

Gość gość
nie czarujcie się tam zazwyczaj chodzą żonaci i dzieciaci.garsoniera sobie poczytajcie.może swojego mężulka wyczaicie.Jak opowiada że w przerwie zakupów świątecznych sobie na d***** wpada itp.

Gość gość
ale jak zrobiła mu loda? takie dziwki przyuliczne nie używają prezerwatyw do lodów. ja bym nie wierzyła w tę historię. i tak, kopnęła w dupę. no jak... jeszcze rozumiem jakaś fascynacja koleżanką, w wieloletnich związkach może się zdarzyć. ale z dziwką? ci to za facet. ma kobietę, a na dziwki chodzi? nie chciałabym takiego partnera.

Po 1 prowokacja po 2 jakie bledy w pisowni po 3 facet jak ma w domu dobrze to nie szuka innej po 4 zarazic sie mozna od kazdego. Hiv to niie choroba narkomanow i dziwek tylko dotyczy kazdego.

Gość gość
6.45 Nieprawda Facet to myśliwy, nawet jak ma wszystko w domu to i tak.. W domu moze miec i smaczna pieczen ale skusi sie i na kebaba na miescie Taka ich natura.ale czy kobiety sa idealne?

Gość kotka na dywanie
bardzo Ci współczuje...zdrada, a zwłaszcza zdrada z dziwką byłaby dla mnie końcem związku. może Ci dawać kwiatki, klękać na kolana, błagać...taki facet już nie zasługuje na nic innego niż potępienie i odtrącenie...

Gość gość
Nie zdradził , wszedł z d***** do samochodu i zapłacił ( serwis ) jesli to poraz pierwszy , pomecz go żeby następny raz nawet na taki pomysł nie wpadł .

Gość gośćgosc
Jako ze jestem prostytutka to dziewczyny wybaczcie ale jestescie glupie, mam chlopakow w roznym wieku zonatych i w zwiazkach i niewyobrazacie sobie jak na Was nadaja jakie wy jestescie zle ze d**y nie dajecie i jeczycie... dlatego do Nas chodza, czasami sa to faceci tak przystojni ze zazdroszcze wam ale po tym jak soe zachowuka i placa za sex i mowia o was to wspolczuje mu troche.... najwiecej jest chlopakow do30 roku zycia co maja mlodsze a dalej sie bawia a ja na tym zarabiam :)