Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Manita

Ahh te koleżanki!

Polecane posty

Gość Manita

Mam koleżanki, które uważają że się puszczam!! Cały czas jak tylko się gdzieś spotkamy, to rozmawiamy tylko o mnie!, że strasznie się maluję, przecież to nie ich sprawa!... że odbijam im facetów i jak to robię, że wszysce kolesie się we mnę zakochują..Bożże, one się do wszystkiego wtrącają i mnie krytykują na każdym kroku! Nie wiem co mam z tym zrobić, nie dam się poniżać i dawać się żeby mnie obrażały, koleżanki powinny mnie zrozumieć i mnie wesprzec, a nie krytykować i komentując mój wygłąd. Kiedyś się ich poradziłam z sprawie faceta ( Musiałam się komuś wygadać ) a one już od razu!..."Ale masz problem, myślisz że my też ich nie mamy??" To mnie strasznie wkurza!! Puszczają takie teksty jak np: " Malwina, prawda w oczy kole....." i wtedy zaczynają mnie obrażać. Co mam z tym zrobić???

Gość mają cię wesprzeć w odbijaniu
im facetów???

Gość prawda boli
ale jak chodzisz ubrana po miescie jak dziwka i wlazisz kazdemu od razu do lozka to mowia prawde.

Gość Manita
Ja normalnie chodzę ubrana, nie chodzę jak jakaś dziwka.. Można to tak ująć, że jestem skromna... I nie chodzę z różnymi facetami do łóżka, mam jednego kochanego chłopka i jestem mu wierna.. A nie wiem, czego koleżanki się do mnie przyczepiają..

Manita ja Ci powiem czemu.bo zapewne jestes atrakcyjniejsza,ladniejsza i na Ciebie leca faceci a na nie nie!!i to je tak boli!!!pseudo kolezanki i tyle :-/ nie przejum sie nimi.Aha i facetow tez im nioe odbijaj :-P

Gość ale nie rozumiem
żeby kogoś oskarżać trzeba mieć jakieś podstawy. Zapytaj ich może na jakiej podstawie tak twierdzą że się kurwisz czy odbijasz im facetów i kazać podawać konkretne przykłady! Bo nie rozumiem inaczej. To wszystko jest jakieś nielogiczne, chyba że ominęłaś tu kilka ważnych informacji o sobie.

Gość tak racja głupim pindom
wystarczy ,że masz coś czego one nie mają wystarczy ,że jesteś atrakcyjniejsza lub szczuplejsza albo masz faceta stałego i im to bardzo nie odpowiada

daj sobie spokój z takimi koleżankami. sa fałszywe i najwidoczniej czegoś Ci zazdroszczą. znajdź sobie inne towarzystwo na babskie ploty.przez nie bedziesz ciagle zniesmaczona wracać po babskim spotkaniu. trzymaj sie do nich z daleka bo same Ci opinę psują. zreszta serdecznej rady od nich nie dostaniesz więc po co Ci to??