Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Turqs

łancuszek papiezowy blee

Polecane posty

Sorka ze to wysylam ale nie moge tego zlekcewazyc minelo 700 dni Jana Pawla II do nieba. Wyslij to 8 osobom a za 8 dni anioly zesla ci cud. Jesli tego niezrobisz bedzie to 8 nieszczesc. Zlóz mu honor ..............Mi nie chodzi o lancuszek...tylko o pamiec...Rozeslij to wszystkim na swojej liscie.Nawet jezeli sa niedostepni. Nie odsylaj nadawcy. was tez to wkurza?

Gość no wkurza niemiłosiernie

ja kasuje wszystkie lancuszki..... z tego co wiem, powinnam juz nie zyc, zlamac noge 100 razy i stracic pieniadze , albo byc w potwornych dlugach.... ( to ostatnie jakby sie zgadza, ale to raczej nie przez lancuszki ) :)

a mnie wkurza to, nie tylko dlatego, ze to lancusze, ale myslalam, ze jak juz umrze, to za pare lat bedzie spokoj po ogolnonarodowej zalobie po nim i bedzie spokoj - a oni kazda 100 dniowa rocznice bede wspominac blee (WIEM, naskoczycie na mnie :O )

Gość teraz bez
to jest takie debilne, ze nie ma na to slow. podobnie debilne jak masowa histeria po jego smierci, jak ludzie palajacy do siebie nienawiscia oplakiwali faceta, ktory kazal siac pokoj :P bezmyslnosc, zabobony, zasciankowosc, bezmozgowie :P

Mnie to wszystko wkurza i smuci jako katoliczkę, bo mam wrażenie, że duża część moich współwyznawców większą cześć oddaje zmarłemu papieżowi niż Bogu:o

Gość Polka nie katolik
uwaga! papiez atakuje internet