Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smska

Czy u mężczyzny szybkość ...

Polecane posty

Gość smska

odpisywania na smsy o czymś świadczy? Jesli tak, to o czym?

Gość a moj woli naturalne
Moj maz pisze sms w rekordowym tempie: bo piisze tylko "tak" lub "nie". Ale poza tym jest najcudowniejszy wiec te sms mu wybaczam:))

Gość smska
nie wiem, czy lubi, czy nie. Badam dopiero:) Hm...więc nie można jednoznacznie powiedzieć, że jeśli odpisuje po paru godzinach (ale nie jest w pracy) to znaczy, ze olewa?

Gość smska
macie jakies jeszcze spostrzezenia w tym temacie? Chyba szukam jakiejś reguły, która pozwoli mi się odnaleźć w tym skomplikowanym świecie w którym odpsywanie na smsy lub nie, zwlekanie z odpisywaniem lub odpsywanie natychmiastowe jest jakimś sygnałem. Ale ja nie wiem jakim?

są dwie opcje albo jest czymś zajęty albo Cię olewa chociaż może być jeszcze taki wariant że nie lubi smsów jako formy komunikacji tylko że wtedy powinien zadzwonić

Gość nhg
... albo nie wie co odpisać w danej chwili i zastanawia się nad odpowiedzią - na przyklad boi się, zeby nie wyszedl na glupka lub akuraty metlik w glowie :P

taki facet który się zastanawia kilka godzin nad napisaniem smsa jest nic nie wart, bo albo ma coś do ukrycia albo kłamie to w każdym razie o niczym dobrym nie świadczy

Gość smska
a jak rozpoznać którą opcję akurat zastoswał? Normalnie pogubiłam się :O

u mnie tak a konkretnie o tym czy mam telefon sciszony :p ale przyznam szczerze ze jak mi ktos nie odpisuje w ciagu kilku minut bez dobrego wytlumaczenia to mnie to irytuje niesamowicie :o

nikt Ci na to pytanie nie odpowie. Może poczekaj aż poznasz go lepiej i się sama przekonasz lub też po prostu zapytaj dlaczego odpisywanie zajmuje mu tyle czasu.

Gość smska
szkoda, ze mi nikt nie odpowie na to pytanie. Myslałam,ze jest jakiś szyfr, ktorego ja nie znam, i to nieodpisywanie jest jakimś sygnałem. A ja naiwna nie interpretuję tego jak należy. No wiecie, jak się komuś nie chce wprost powiedzieć, że się z nim nie chcemy spotkać, to "nie mamy czasu, mamy duzo pracy itd. ". Chciałam wiedzieć, czy tutaj coś takiego też jest.