Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamałam się

Nie umiem napisać pracy na ustną maturę z polskiego

Polecane posty

Gość załamałam się

:( Wybrałam w sumie trudny temat zachęcona tym,że dotyczy tylko jednej lektury.Chodzi o wskazanie motywów biblijnych i aluzji literackich w "Mistrzu i Małgorzacie".Mam to już wypisane,ale pojęcia nie mam jak to poskładać w spójną całość,przecież nie mogę tego po prostu wyliczyć :( Właściwie to ja nigdy nie widziałam jak powinna wyglądać taka prezentacja,więc skąd mam wiedzieć :(

Gość freyka
temat nawet fajny chociaz mało "żywy" w sumie swoja prezentacje zaliczyłam na 100% a napisałam juz takich prac Hm.. 6 (tzn pomagałam napisać... bo odwalanie roboty za kogos to nie moja spacjalnosc.. ten ktos musi chociaz wiedziec o co chodzi). Podaj jakis kontakt, to sie odezwe i spróbuje pomóc.

Gość załamałam się
Naprawdę? :) Właśnie ja też chciałabym zdać jak najlepiej,marzy mi sie stówka,ale nie wiem czy to możliwe.....Mój mail: anastazja324@o2.pl

Poszukaj w internecie pełno tego jest nawet nie którzy podają swoje prace napisane :)) Pozdrawiam i zachęcam przyłączenia się do pomocy Dawidowi który zwyciężył chorobę nowotworową szczegóły w stopce

Gość załamałam się
Szukałam już,ale bezskutecznie :(

Gość załamałam się
Pomóżcie,doradźcie coś.... :(