Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgfde

nie umiem popełnić samobójstwa

Polecane posty

Gość hgfde

czy jestem tchorzem bez odwagi ?

Gość ding
dlaczego chcesz to zrobic? :)

Gość kkkkkkkk
chorzem jest en co popelnia samobójswo

Gość ding
skoro ktos ma na tyle odwagi by odejsc to juz lepiej zmienic za wszelka cene zmienic swoje zycie, wyjechac, zajac sie czym kompletnie innym niz do tej pory :)

Gość malgosia19
prosze, nie rob tego.. nie jestes tchorzem, po prostu czasami jednak potrafisz dostrzec plusy tego swiata.. kiedy mamy dola, trzeba nauczyc sie cieszyc z malych rzeczy.. chociazby z tego, ze swieci slonce lub z nadejscia wiosny.. wiem, latwo powiedziec, sama rowniez mialam (wciaz mam) spore problemy w domu.. jednak trzeba sie nauczyc z tym zyc jezeli nie mozemy temu zaradzic.. kiedys musi byc lepiej.. poza tym.. nie jestem pewna, ale wydaje mi sie, ze jestes nastolatkiem/nastolatka.. wiec jesli tak to pocieszaj sie tym, ze kiedys wyjedziec, bedziesz samodzielna, bedziesz miala meza, dzieci, zapomnisz o bolu, ktory spotykal Cie w domu.. bedziesz odwiedzac ich co weekend lub na swieta.. pomysl o przyszlosci.. jest w zyciu tyle do zrobienia i do zobaczenia, ze nie ma zadnego sensu odbierac sobie samemu tego wszystkiego.. zastanow sie i prosze, nie krzywdz sie.. To Twoje zycie i przezyjesz je tak, jak bedziesz chcial.. Ale wlasnie.. zeby je przezyc i smakowac urokow swiata, musisz spojrzec na to wszystko pozytywnie.. uwierz w siebie! Pozdrawiam i zycze wiary..

Gość szubienica
Mam nadzieje, ze to zart i mysli o samobojstwie sa ci odlegle. Jesli nie ...najlepsze rady udzieli telefon zaufania.