Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Esensja21

Zadałam mu pytanie ...Jego odpowiedż mnie przytłoczyła...Co o tym myślicie?

Polecane posty

Jesteśmy razem 2 lata .Miał przedemną dużo kobiet z którymi był max kilka miesięcy ,z zjednymi dziewczynami nawet pare tygodni.Z zadną nie związał sie na dłużej a miał ich wiele.Dzieli Nas 5 lal.Ja mam 21 .On 26 .Poznał mnie na pokazie bielizny damskiej.Od dwóch lat jestem związana z modelingiem ale do rzeczy.Mój chłopak jest dla mnie całym światem i do żadnego z wcześniejszych partnerów nie czułam tego co czuje do niego -miłości .Dziś zadałam mu pytanie(często podkresla że mnie kocha) Czy i jak bardzo kochał swoje wczesniejsze partnerki a może to ja jestem jego pierwszą miłością ?Chodziło mi by okreslił mi ta odpowiedzia jak bardzo i na ile Mnie tak naprawde kocha...a On odparł ze każdą z nich kochał na swój sposób i nie umie rozograniczyć czy mnie kocha bardziej.Przykro mi bo On jest dla mnie pierwszą miłością a mój wcześnijeszy chłopak był z perspektywy czasu tylko zauroczeniem bo to tylko i wyłącznie do niego poczułam to ,,szczególne coś-MIŁÓŚĆ. Jego odpowiedz była dla mnie lekkim szokiem i bardzo mnie zasmuciła .Ostatnio zabrał mnie do swojej babci do Włoch która zareczała że na tyle zna swojego wnuczka iż wie że to właśnie Ja jestem jego najwiekszą miłością gdyż o zadnej dziewczynie tak czule sie nie wypowiadał i nie mówił że ją kocha. Jest bardzo przystojnym mężczyzną (pół polakiem ,pół Włochem) ale jest bardzo wrazliwy,czuły i Ja podświadomie czułam że kocha mnie najbardzioej na świecie a tu prosze taka odpowiedz z Jego ust na moje pytanie :( Dodam ze zdarza Nam się ostatnio czesto kłócić po czym On po takiej sprzeczce uwielbia ladować ze mna w łóżku i kochać się do szleństwa a ja się na to zgadzam mimo iz jestem na niego lekko zła i wogóle .wiem że fascynuje go moja uroda ,szczupła modelowa sylwetka i wogóle ale to kiedyś przeminie ...Jak On smiał mi dzis powiedzieć ze tamte niby przelotne związki z kobietami tez były podsycone miłością ...To Ja kocham go nad zycie jest dla całym światem i nikogo tak wczesniej nie kochałłam a on tak mi powiedział szok.dodam że uprawiamy seks kilka razy dziennie i jest On bardzo wazny w naszym związku ,zabiera mnie do restauracji,kupuje kwiaty i adoruje na kazdym kroku traktując jak skarb a tu jedno proste pytanie i posze jaką dał odpowiedz.Błagam kobietki powiedzcie szczerze co tm myslicie -Jego odpowoedzi na moje pytanie...

Gość dldldldl
Facet jest szczery, zamiast ściemnać powiedział prawdę. A ty jesteś egazltowaną gęsią nie mającą pojęcia ani o życiu ani o miłości.

Gość ding
jestes typowa babą :) wez sie za robote :o

No ale o co chodzi?? Był szczery a Ty nie możesz wymagać żeby nikogo nie kochał przed Tobą. Mądrze i prawdziwie odpowiedział :-) pozdrawiam

Do ogórek -->Dziekuję za szczera odpowiedz z Twojej strony ale przyznam że ja czuję się rozczarowana mocno bo spodziewałam sie że powie że to mnie kocha najbardziej na świecie .Dwa lata razem pełne miłości sa bez porównania do jakiejs dwu miesiecznej znajomości czy 4 miesiecznego związku lub kilku tygodniowego.A miał przedemna kilka takich przelotnych związków...

Gość bo z miłością to tak jest
a mi kiedyś facet powiedział, że nie wiedział czym jest miłość dopóki mnie nie poznał, chociaż pewnie poprzedni związek też nazywał miłością choć teraz wie, że to było tylko zauroczenie

Gość prowizorka
Moj maz powiedzial, ze jak mmnie poznal to szybko poczul ze ja wlasnie jestem ta jedyna i ze chce byc wlasnie ze mna.

Gość reata
I tobie, głupia gęsio, wydaje się, ze będziesz z nim raz na zawsze i do grobowej deski. Nie będiesz. A jak już będziesz z kimś innym może pojmiesz tym swoim mikroskopijnym móżdżkiem, że kocha sie w życiu kilka razy, raz to bywa w powieściach dla dorastających panienek.

Gość prowizorka
Wlosi z modelkami raczej na stale sie nie wiaza. Bzykaja je poki moga, ale na zony prawie nigdy.

Gość tez tak uważam
jestem kobietą a podobne jak przedmówca uważam, że chłopak "dobrze" ci odpowiedział na to pytanie bo był szczery; inna sprawa że odpowiedż CI się nie spodobała, bo Ty chciałaś pewnie usłyszeć że nigdy żadnej kobiety nie kochał, że tamte to były tylko romanse, czysty sex bez uczuć a Ty jesteś jego jedyną pierwszą i ostatnią miłościa i jaszcze pare innych głdnych kawałków, jakie niektórzy mężczyźnie sypią swoim kobietom... Jestes pewna, że wolałabyś to usłyszec? Nawet jeśli prawdą jest to, co on Ci powiedział??? Pewnie gdyby powiedział CI kilka właśnie takich głodnyc kawałków skarżyłabyś sie tu na forum że jest z Tobą nieszczery i ewnie coś ukrywa i "pomóżcie"...

mój do tej pory nie wie że tamte związki to były tylko zauroczenia.To przykre i okropnie sie teraz czuje wiedząc że tamte niby tez kochał ... a wszystko wskazywało na to ,jego wypowiedzi o tamtych związkach,opinie jego znajomych że tamte zwiąki to tylko zauroczenia a on powiedział dzis odpowiadając na moje pytanienże też je kochał...Tym wyznaniem doproadził do tego że ja sobie pewne rzeczy musze przemyśleć o Nim i wyłączyłam telefon i wogóle jestem zła na niego !

Gość no commentsXXX
ech dziecinko... naucz się jednego: żaden człowiek nie lubi, gdy wypytuje się o uczucia a faceci w szczególności. Zajmij ty się książkami, nauką itd. a nie zrażaj do siebie faceta, bo go stracisz.

Gość tez tak uważam
taaaak, wyłącz telefon i puść focha - faceci to uwielbiają :O na pewno pokocha CIę od tego jeszcze bardziej... :P

Gość trytka ytka
róznica wieku moja droga ,jak bedziesz miała 26 lat troche inaczej spojrzysz na Wasz związek.Pozdrawiam

Gość katkaa23
masz mądrego faceta, nie narzekaj a tak na marginesie- 21 lat i mialas wczesniej "partnerÓW"??

Gość mi też było by
przykro, gdyby facet powiedzial ze nie wie czy kocha mnie bardziej po kilku latach bycia razem niz kochal dziewczyne z ktora byl np 3 tygodnie :/

Gość buhahahahahhaha
Dlaczego ta gęś pisze "ja" z dużej litery?

Gość flalalalalala
Lubisz dziewczę kłamstewka? Miłe słówka? Lubisz jak ci się wciska kit? Dorośnij dziewczynko. Prawda jest lepsza niż najpiększniejsze kłamstwo. A facet zachował się uczciwie. Co, boli cię że kochał przed tobą? Na litość facet ma 26 lat. To chyba dość normalne że miał jakieś związki. I to chyba dobrze, że nie pieprzył się bez miłości, no nie?

Gość ojejej
"Czy i jak bardzo kochał swoje wczesniejsze partnerki a może to ja jestem jego pierwszą miłością ?Chodziło mi by okreslił mi ta odpowiedzia jak bardzo i na ile Mnie tak naprawde kocha..." Hahaha.. żenujące. Typowe strurtututu.. Pierdu pierdu "Powiedz że jestem tą NAJ"

Gość andzik1980
Dziewczyno facet jest z Toba szczery a Ty focha strzelasz? Byl uczciwy wobec Ciebie i wobec tamtych dziewczyn kazda ochal na swoj sposob wtedy kiedy z Nia byl... To ze jest z Toba ze kocha to swiadczy o Nim i Jego uczuciu zenada normalnie 21 lat i cos takiego to dopiero SZOK :o :x

Gość Gdzie moja błona
Jesteś poprostu kolejną laską w jego życiu... jak sie bedziesz tak czesto z nim pier!@#!olić to znudzi sie Tobą i pujdzie do innej :-) Taka prawda ;-) Jestes juz którąś z kolei.. on to ma poprostu we krwi. Pogódź się z prawdą. i ciesz się tą chwilą ! Nie zawsze bedziesz mogla sie jebać z przystojniakami :-) pozdrawiam :)

"rozczarowana mocno bo spodziewałam sie że powie że to mnie kocha najbardziej na świecie ." Po jakimś czasie dowiedziałbyś się, ze to było kłamstwo. Czy byłabyś zadowolona? Wówczas mówiłabyś, ze nie był szczery.

Gość zacznijmy od tego
ze zadalas durne pytanie... To jakby sie mnie ktos zapytal kogo bardziej kochasz: mame czy tate :O Co Cie interesuje co bylo... Wazne jest co jest i co bedzie ;)

Gość Wlasnie dlatego
Po co pytac o cos, wiedzac ze odpowiedz sprawi przykrosc? :D No chyba, ze ktos jest masochista :classic_cool:

Gość Wlasnie dlatego
jak to "nic szczegolnego"?! Przeciez ta odpowiedz nie sugerowala wcale, ze mezczyzna ten traktuje ta znajomosc jako "nic szczegolnego"... To chyba nawet dobrze ze traktowal swoje zwiazki powaznie.

Gość Kiedy mu się znudzi
pukanie Ciebie, też przejdziesz do podkategorii "na swój sposób" a młodsza i ładniejsza będzie zapewniana o "wielkiej, pierwszej i dozgonnej miłości". Ech, kobiety to są jednak naiwne.

Gość Wlasnie dlatego
a w ktorym momencie facet powiedzial, ze to nic szczegolnego??? Bo nie czaje?