Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pracowniczek

skrótowyjaśniacz

Polecane posty

Gość pracowniczek

co znaczy imie Twojego szefa albo kolegi z pracy albo miłości Twojego zycia? www.postawnakolor.pl zakładka "jak zaoszczędzić" :D u mnie adam: autokrada doktor antypatyczny mis :D:D:D jak ulał pasuje do szefa mojego

Gość modliszkaliszka
he he dobre... bardzo fajna stronka, a Xeroxa znam bo mamy w pracy drukarki własnie z tej firmy.Ja az nie chce sprawdzac swojego szefa.....

Gość ferrol
Co do samych xeroxów to jestem za, o spokojnieli Mo . Ty gdzieś jeszcze nie oddawać zółciótka problem, to bywalców byłoby nie do zamiaru...

Gość skoriopn66
ostatnio rzuciła mi sie w oczy reklama Xeroxa w Tv i znalazłem ja na youtubie -http://pl.youtube.com/watch?v=yons0E_CthM no i powiem ze sciagne ten pomysł bo mamy w pracy tez upierdliwego goscia...załatwimy go dokładnie w ten sam sposób co na filmie

Gość nie_świeży
Załatwcie i mnie, też jestem upierdliwy, nieznośny i zdarza mi się, że przychodzę do pracy w nieświeżych skarpetkach. Jeżeli dostałbym xeroxa combo, to obiecuję myć tylko dwa razy w tygodniu... :-)

Gość kartoflik
fajna stronka, xerox u mnie w anglii bardzo popularny w biurach. angielska wersja serwisy www.frugalcolor.com robi tu furore. widze ze i w Polsce sie przyjmuje;)

Gość olga.chy
hehe ja wpisałam imie swojego szefa: Młogożeniec Animator Rozmyślny Elvis Kowboj przynajmniej 2 z nich się sprawdziły - pierwsza i czwarte:D

Gość lady P.
kartoflik - reklama xeroxa powoli staje się kultowa, tak jak onegdaj reklama Plusa z kabaretem na czele... W humorystyczny sposób zawsze to łatwiej trafić do ludzi. I może, nie kupię od razu drukarki, ale na pewno zmieniłem podejście do "dziwnych" kolegów w biurze...

Gość mikalandzel
dobre dobre, nie widziałem tej stronki wczesniej, ale na odprężenie się w pracy idealna hehe

Gość dzemis
ale hitem stronki jest kozioł ofiarny:D