Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietaaaaaa

CHCĘ ZROBIĆ TATUAŻ PEGAZA...

Polecane posty

Gość kobietaaaaaa

czy któraś z pań ma taki? jaki wybrac w kolorze, czy czarno biały, macie może jakieś wzory i myślę nad miejscem, nerki czy srodek pleców, łopatka, a może bliżej karku, doraźcie mi. Druga kwestia to jaki wybrać salon w Warszawie, tatuaż musi być rewelacyjny!

Gość ljkhertg
no co z moim pegazem :-)

Gość kobietaaaaaa
to ja ..

Gość nie znam sie na tatuowaniu
pegaza ale ja swojego zaraz idę wymasować przed snem 🖐️

Gość kobietaaaaaa
no co jest z tym pegazem do cholery???

Gość kobietaaaaaa
spoko :-)

Gość gość
Jak chcesz wykonać tatuaż bezboleśnie to słynie z tego warszawskie studio tatuażu www.Time4Tattoo.pl Szukałem właśnie czegoś takiego ze względu na biotechniczny, rozbudowany wzór. Zrobiłem wstępniaka, ale ból był nie do zniesienia w innym gabinecie. Poszedłem tutaj i wzór dokończył mi pan Patryk, ale już na naprawdę bezpiecznych zasadach. Poza tym świetny opatrunek, kolor tatuażu i kreska trzyma się idealnie w założonym miejscu. Nie ma też problemu z ewentualną bezpłatną korektą. Ludzie na swoim miejscu.

Gość rachela67
Ja robiłam dziarę w Jah Love Tattoo, bardzo dobre studio tatuażu warszawa na Wilczej, to w centrum miasta. Można sobie przejrzeć ich prace na profilu FB: https://www.facebook.com/studio.tatuazu.warszawa.tattoo/?fref=ts . Ważnie, żeby dojść do porozumienia z artystą, musi być w stanie odtworzyć nasz pomysł na papierze, nie każdy to potrafi.