Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrzej z Aleksandrowa

Smutno mi.

Polecane posty

Gość czym no
jednak wolalam tematy jarka-84, on przynajmniej nie marudzil ze mu smutno

Gość umieram z nudoww
a czemu w zlym kierunku ?

Gość Evangeline
Wlasnie mily jestes :-)

Nie wiem czy skoczę ale moze skoczę za 3 tyg znów jadę pozeganm znajomych,dam kartę od bankomatu dziewczynie i zginę tak planuje wczoraj byłęm w Martiocie i da się skoczyć tylko trzeba się schowac w kiblach i poczekać az ludzie po 2 opuszczą klub i wtedy wybić szybę.

Endrju ,Tamari ma racje jak chcesz sie zabic to nie gadaj tak od roku tylko idz i to zrob!!! jezorem mlec kazdy potrafi ale do czynow nie kazdy niestety przechodzi!!! jak sie cialam zabic to nie chodzilam i nie pisalam o tym a poszlam i to zrobilam ale niestety cos za slabo ale widocznie tak mialo byc!!!!!!!!

ej no co wy jest tu ktos kto eni probowal sie zabic? :o a jak mi tamari skoczy przez ciebie endriu to masz przechlapane :p

Gość Evangeline
Myslalam ze nie masz dziewczyny?

:( dziś dowiedziałam sie o smierci kogos bardzo bliskiego. nagle ten na górze wyłączył prąd. jest smutek i smutek

Gość umieram z nudoww
masz dziewczyne wiec chyba nie jest tak z toba zle:P czemu ty w ogole chcesz skakac ?

Gość umieram z nudoww
ja jebie wychodze z tad bo zaraz mi to wpadnie do glowy :P czy na kafeterii juz wszyscy chcieli skakac albo sie zabijac w jakis inny sposob ?! :|

jakie objawy a kogos bliskiego to sobie mozesz jeszce znalezc jak utniesz wszystko tu i teraz to na pewno juz nei znajdziesz

Np takie że mam poczucie że jestem w dwóch miejscach jednocześnie dziwne to sumienie:przykro mi ze tak się ułozyło moje zycie ze zawsze starałem się byc dobry i nic mi to nie pomogło.