Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrzej z Aleksandrowa

Smutno mi.

Polecane posty

wiecie co jak jeszcze troche pozyjecie spojrzycie wstecz i pomyslicie, ze to wszystko bylo banalne a male rzeczy urastaja do wielkich problemow nawet nie wiecie ile jeszcze czeka was lez i jak wam jeszcze moze byc ciezko, o wiele ciezej niz podejrzewacie a mimo to stwierdzicie ze jednak bylo warto no chyba ze naprawde jestescie tacy glupi zeby robic cos tylko po to zeby komus cos udowdonic i zeby zaplakali nad wami wierzcie lub nie: nie warto

andrzej nie men amexx!!!!!!!!!!!!!!!!!do chuja ile mam razy to powtarzac??? wrrrrrrrrrr i sie nie nacpalam ,weypraszam bardzo ,daje w zyle tylko w weekendy !

Gość Evangeline
👋

Nie chcesz słuchać rozumnych rad Andrzeju, to hooy z tobą. Tamari, daj mu doopy albo obsiorp pindora. Andrzeju skorzystaj, ale nie licz na nic więcej, bo Tamari jest dość hmmm... wątła umysłowo.

Gość Maykaaaaa
skacze pomiedzy konarami Krakowskich baobabów w parku Jordana obserwujac z gory cale otoczenie, a gdy tylko ujrze starsza pania wyprowadzajaca na spacer swojego czworonoznego pupila niczym predator sledze swoja ofiare i w najwiekszym skupieniu ktorego nie powstydzilby sie sam Ghandi, z napietymi do granic mozliwosci miesniami wyczekuje na moment w ktorym pse wyprezy sie by oddac parujacego kl0tsa wprost na trawnik - w tym jednak momencie przy pomocy gietkiej liany z rykiem niczym ranny pterodaktyl spadam z nieba na bezbronna ofiare i chwytam parujacego kl0tsa zanim jeszcze upadnie na ziemie, aby dzieki prawom fizyki i ekwilibrystycznym umiejetnosciom wzniesc sie natychmiast spowrotem do bezpiecznych konarow baobabow i w spokoju, ciszy godnej katedry Swietego Patryka w Nowym Jorku i z przeswiadczeniem o nieomylnosci swego postepowania i bezdyskusyjnie wygranym zyciu oddaje sie konsumpcji cieplej jeszcze psiej kupy by doswiadczyc nirvany i przejsc na IV poziom astralny pozwalajacy lewitowac nad ziemia

jestem smieciem fatalnego pokroju a ty pragniesz swietego spokoju o co chodzi?tutaj o nic nie chodzi ale prawdziwich ludzi jakby mnie.... lala lala la la la la la .......

o maj gad wes serio idz przelec dziwuche a jak nie dasz rady to ja juz sie poswiece ale juz nie pisz tak to robi sie nudne i drazniace