Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

annas1987

Gdy nie ma sie pieniedzy nie ma co robic.....

Polecane posty

komiczne zgodnie z tym, jak wygląda..."diabeł ubiera się u Prady" :D:D:D

"W butach za 10zl chodze juz 5 rok" tylko, że buty za 10 zł maja te wade, ze w ogole nie wyglądaja

żadna ceniąca się firma nie ryzykuje utraty marki firmując złej jakosci ubrania- Prada wyraźnie ejst wyjątkiem:)

Doprawdy : a żałuj, bo widoczek całkiem niezły :D To chyba w "Ani na uniwersytecie" ciotka Józefina mówi, że wg niej diabeł jest bardzo przystojny :D

chyba tak musiałbym zrobić, mój mąż je przy komputerze, pije rozmawia przez tel, cały czas siedzi, tylko przyjdzie z pracy nawet rak nie umyje i już do komputera, a bron boże jakby ja była i mu nie pozwoliła, teraz jestem u rodziców na tydzień to mogę sobie na kafeterii popisać bo normalnie mnie nie dopuszcza, to jest chore ale co mam zrobić?

Zielona stonoga troche cie rozumiem, walcze z tym ciagle!! Kurde nawet nie macie pojecia jakie laski sie ubieraja w ciuchlandi moje kolezanki bogate chodza tam bo twierdza ze tam znajade lepsze i ciekawsze niz w sklepach bo nic w sklepach nie ma...i wlasnie jaka frajda jak sie cos upoluje hehe

Eeee stonoga nie pomoze drugi komp ja mam 2 i nie pomoglo.... Ja cie rozumiem ty go pprostu potrzebujesz....

Doprawdy pret a porter kazdej z markowych firm jest jakosci, nazwijmy to, takiej sobie... Dżinsy takich firm jak np. Armani Jeans trzymaja sie duzo krócej niz zwykle levisy, choc oczywiscie styl bardzo oryginalny... koszule od D&G są naprawde piekne, ale kiedy nasz Wolczanka wyglada jak nowa, one są juz sprane. Piękny sweter Moschino rozciągnął mi sie, moze nie szybko, ale szybciej niz zwykle z Cottonfielda... A co do dobrych firm... Wezmy takie marki jak mercedes, BMW - z ich niezawodnosci została tylko opinia... Na szczescie niektore japońskie fury jeszcze sie trzymaja :)

drugi komputer nie pomoże bo ja nie potrzebuje drugiego komputera dla siebie zebym mogla siedizec 24h na dobe jak on, ja chce żeby on miał do mnie czas, na rozmowę, żarty, a nie rozmawiał zemną nie patrzac mi w oczy patrzac w monitor, no i druga rzecz to to ze jest cholerykiem, wiec czasem wole jak tam siedzi i mam spokoj, eh no i co z tego ze mam kase???? moge kupic fajne ciuchy i perfumy, czy kosmetyki ale dla meza i tak atrakcyjniejszy jest wyglad monitora i szybkosc w jaka komputer otwiera storny, jestem z natury kobieta zadbana, moj zawod tego wymaga, kiedys bylam bardziej przy kosci bo w ciagu roku przytylam 15kg teraz po diecie schudlam te 15 co przytylam i jeszcze 13 razem 28,jestem szczupla wysoka zadbana, wielu facetow zwraca na mnie uwage a maz ma to w dupie sx raz na miesiac czasem jak ma dobre dni raz na tydzien :-( jak czasem do niego chce sie przytulic slysze: "teraz nie mam czasu cos waznego ogladam" pozniej juz nie probuje ile mozna sie prosić??? jestem mloda, mam ciekawy zawod, jestem ciakawa osoba, nie mamy dzieci, kocham meza ale czasem to nie wystarcza :-((

dlatego nikt już nie kupuje bmw czy mercedesów- inwestuja w volvo lub toyotę:P

volvo to ford, wiec bedzie sie psuł.... Toyota ujdzie, ale to synonim nuuudy.... Toyota jest nudna jak flaki z olejem - wieksze emocje odczuwam ogladaja 3456 odcinek mody na sukces niz wsiadaja do lexusa mojego kolegi.... zeszta - samochod ma byc szybki, a toyoty szybkie nie są :)

kyyrene juz o tym myslalam problem w tym ze nadal kocham meza teraz przyjechalam do rodzicow na tydzien, mam do kogo otworzyc buzie, mam z kim sie napic kawy, mam z kim pojsc do kina, a jak teraz jestem na komputerze to maz choc w pracy ciagle dostepny na gg :-(

nigdy nie zrozumiem tych tekstów "jest mi z nim źle, ale JA GO KOOOCHAM!!!!" :(

serio volvo to ford?:> to by wiele tłumaczylo:D ja lubię toyotę bo w wyniku różnych doświadczeń wolę wolniej, byle pewnie do celu:P

dalej będe sie upierać przy kochanku : nie musisz od męża odchodzić, kochanek zajmie czas, będzie Ci mówił, jaka to jesteś cudowna, do tego ta adrenalina związana z owocem zakazanym...mniam :D