Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 blanka5647

1000 zl /mc tyle przeznacza facet na dom

Polecane posty

Go艣膰 blanka5647

jestesmy par膮, mieszkamy razem od kilku miesi臋cy. Mam na utrzymaniu duzy dom, energia, gaz, telefony, wyzywienie, sporo kasy musze na to przeznaczy膰. M贸j facet oferuje mi 1000 z艂 na swoje utrzymanie i wsp贸lne wydatki . Nie wiem co o tym my艣lec :(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 blanka5647
+ jego wyzywienie. Ciuchy, op艂aty za samoch贸d i paliwo jego samochodu pokrywa samodzielnie. Jako艣 藕le sie z tym czuje, mo偶e nie mam racji?

Udost臋pnij ten post

to utrzymuj go do 5-tego - akurat tak jak starczy tego 1000, a potem zostaw pusta lod贸wk臋 - jak zapyta co jest, poka偶 mu rachunki, kt贸re pop艂aci艂a艣 za ten 1000 (plus Twoja po艂owa, bo rozumiem, 偶e wydatki dzielicie na p贸艂)

Udost臋pnij ten post

blanka : zak艂adacie wsp贸lne konto, na kt贸re oboje co miesi膮c przelewacie po 1000 z艂 i z tego utrzymujesz dom, robisz zakupy spo偶ywcze itd. Albo wystarczy i b臋dzie ok, albo nie wystarczy i wtedy trzeba b臋dzie pomysle膰 o wi臋kszych kwotach. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 smerfastyczny smerfu艣
a ty ile dok艂adasz ? bo niekt贸re dziewczyny chc膮 by tylko facet za nie p艂aci艂 a one nic od siebie nie dadz膮 bo wielkie damy :-o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Adriian.
Ma艂o ci pazerna lampucero? Niektorzy tyle zarabiaj膮 miesi臋cznie :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bnika
A ile chcia艂aby艣 偶eby dostawa膰 od niego na te wydatki?

Udost臋pnij ten post

hmm czyli rozumiem ,ze ten 1000 zl , to pokrywalby - polowe rachunkow za prad/wode/gaz/ogrzewanie/ -polowe rachunkow za kablowke -polowe rachunkow za internet jesli by korzystal -polowe rachunkow za chemie/jedzenie ? -czynszu nie ma - za swoj telefon sam by placil oczywiscie. nie wiem , ja mieszkajac w bloku i majac czynsz ok.500 zl , + rachunki kolo 300 zl. , wiec polowa tego to 400 zl .+ 600 na chemie/jedzenie (+ moje drugie 600, wiec razem 1200 ) nie wydaje mi sie to malo... serio. oczywiscie nie licze rozrywek typu wyjscie do kina, czy paliwo do samochodu , bo nie wiem ,czy kazde z was ma swoj, czy razem jednym jedzicie, czy macie w ogole ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 blanka5647
ja akurat zarabiam wystarczaj膮co aby samej sobie poradzi膰 z wydatkami. Jednak nie czu艂abym sie dobrze gdyby ktos chcia艂 sobie ze mnie troche zakpic. Dobry pomys艂 ze wsp贸lnym kontem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dfsdf
1000 to malo? W dupie ci sie poprzewracalo :o

Udost臋pnij ten post

najprosciej bedzie jak mu powiesz jakie masz rachunki i podzielisz to na pol . Tak samo z jedzeniem . Proste. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Adriiian
ma艂o na co? :o NIech powie jakie ma rachunki to wtedy bedzie mozna ocenic czy duzo czy ma艂o

Udost臋pnij ten post

komiczne, wybacz, ale Ty 偶yjesz w troch臋 innym swiecie :) Dla wielu ludzi 1000 z艂 to du偶o :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 blanka5647
Mnie sie wydaje to niezbyt wysok膮 kwota, poniewaz samo wydaj臋 duzo wi臋cej na pokrycie bie偶膮cych wydatk贸w. Dlatego zapyta艂am na forum czy taka kwota nie jest przypadkiem czystym sk膮pstwem z jegop strony. Nie wiem ile zarabia.

Udost臋pnij ten post

no dobrze, to ja sie juz nie wypowiadam, bo moze i masz racje bo mnie wydatki na paliwo wychodz膮 znacznie wieksze niz ta kwota

Udost臋pnij ten post

U nas jest 800 zlotych rachunki plus 1200 jedzenie i chemia. To akurat 1000 zlotych na osobe. Ale my mieszkamy w bloku... Jednak w warszawie wiec wszystko jest drogie. Mysle ze powinno wystarczyc ale sama najlepiej chyba wiesz ile wydajesz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 blanka to tw贸j facet
ma 偶one, dziecko i kolejne w drodzE? faktyznie tak tanio nigdzie nie bedzie mia艂 jak u ciebie. za艂osna jestes.

Udost臋pnij ten post

dla mnie to by bylo malo, bo my za sam czynsz p艂acimy 670 zl, ale moze akurat Wam to wystarczy...wypisz sobie co ile kosztuje, jesli nie wystarcza, to pokaz mu to wyliczenie, moze sie zreflektuje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Adriiian
"bo mnie wydatki na paliwo wychodz膮 znacznie wieksze niz ta kwota" Siedz膮c ca艂y czas na necie? :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dfsdf
A wg mnie to jest duzo, ale zalezy, jak czlowiek zyje. Dla rozrzutnego to faktycznie bedzie malo. A Ty sie zastanow, czy chcesz z nim byc, bo jak juz myslisz, ze jest skapy, to daj sobie spokoj i znajdz bogatszego

Udost臋pnij ten post

co za pytanie czy to ma艂o czy to duzo to chyba zalezy jakie kto ma potrzeby skoro nie starcza to ewidentnie za ma艂o i tyle w tym temacie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 osz w morde
grunt to dobre rozplanowanie wydatkow:) ja mam zmezem w sumie 3 tys miesiecznie, fakt, nie placimy za czynsz, nie biedujemy i jeszcze 500 zl co miesiac odkladamy na oddzielne konto, zezy raz w roku wyjechac na super wakacje:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 martys
Adriiian - komiczne to kafeteryjny zmyslasz. Ile on to nie zarabia, a ile lasek zaliczyl, to nikt nie zliczy.

Udost臋pnij ten post

\"Siedz膮c ca艂y czas na necie?\" nie jestem handlowcem, wiec w czasie pracy nie jezdze samochodem

Udost臋pnij ten post