Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maniana45

zdradziłyscie kiedys??

Polecane posty

Gość gizmool
komicznego gdzies wcielo..czy wszyscy faceci daj dyla..? :p

kiziola27 pewnie masz na codzień takich zdesperowanych wokól siebie mrowie, że każdego innego także z nimi identyfikujesz. Nie szukam wrażen, bo jak napisałem nie narzekam na brak kontaktów! Nie musze ich szukać na GG! Jest wiele innych o0kazji do poznawania ludzi. Np. Ciebie mozna poznać przez czytanie twoich oracji.

polaola chyba dobrze znasz każdego z piszacych na Kafe bo natychmiast masz ocenę ich opisów stopkach. Niech każdy będzie świadkiem swoich poczynań

zwyczajnie diwne jest to ze po kilku postach proponujesz komus pisanie na maila..:p i to tyle..a nie raz siedze na gg i tacy zdesperowani sie odzywaja i stad to porownanie

czy to jakiś topik absurdu???? chyba nie czaję bazy? a moze nam powiesz kim jesteś Komicznie? i dlaczego wystepujesz pod takim szyldem? :-)

polaola chyba dobrze znasz każdego z piszacych na Kafe bo natychmiast masz ocenę ich opisów w stopkach. Niech każdy będzie świadkiem swoich poczynań

polaola chyba dobrze znasz każdego z piszacych na Kafe bo natychmiast masz ocenę ich opisów w stopkach. Niech każdy będzie świadkiem swoich poczynań

no to czekam eraz na riposte :p bo pewnie sie bez niej nie obedzie.... jestem twarda i zniose wszystko :D

Komicznie - albo udajesz świrusa, albo... no własnie co? nie udajesz? :-P

polaola powiedziałaś juz dlaczego Ty występujesz pod takim a nie innym nickie? Zauważ, że ja się pod nikogo nie podszywam! Mam nick taki jaki chciałem, bo odpowiada mojej osobie. A co do pisania na adres poczty to wyjaśniam, że poza publicznymi wymianami poglądów istnieją także inne nie publiczne wypowiadania myśli. A dla mniej rozgarniętych istnieje GG......

no tak, rozumiem... czyli to zupełny przypadek, ta zbieżność nicków i adresów, oj silly polaola, taka podejrzliwa :-D a serio, przecież wiesz, że trudno Cię traktować poważnie pod tym nickiem (i chodzi mi tylko i wyłącznie o analogię do komiczne, nie o Twoje słowa i stopkę)

polaola masz uprzedzenia do ludzi bo masz skojarzenia nazw? Jestem jaki jestem..... PS. przepraszam za poprzedni 3 krotny post - ale to nie z mojej winy.

polaola czy zauważyłaś, że : KOMICZNE - oznacza np. wydarzenie, sytuację, KOMICZNIE- to przymiotnik żaden bliźniak!

nie mam żadnych uprzedzeń, jeżeli chodzi o nicki, o ile nie zawieraja wulgaryzmów, no ale sorry, w tym wypadku się nie da :-D

doskonale to zauważyłam, ale Ty raczej nie zrozumiesz co polaola miała na myśli :-D

polaola trudno zauważać twoje mysli skoro piszesz nawet o sobie jak o osobie innej..... Czy popularnosć to miara mądrosci? A kto definiuje kogosjako popularnego?

Gość aniulka445

kiziola27 bardzo twarda - jak o sobie napisałaś..... czy aby nie unosisz sie zbyt wysoko ze swoim mniemaniem o sobie? Upadek moze być bardzo bolesny mimo popularnosci innych.....

poddaję się, komunikowanie się z Komicznie jest poza moimi mozliwościami :-D

olaola nie podawaj sie! Przecież nie uzywam wulgaryzmów, a rozwazanie znaczenia słów podczas pisania wyrabia lotnosc umysłu....