Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mmika

bukiet w kształcie wachlarza

Polecane posty

Witam, Pragne na mój ślub mieć bukiet z kwiatów w kształcie wachlarza(pamiętacie może słynny ślub w programie BAR ,więc cos takiego).Jeśli Któraś z Pań ma takie zdjęcie to proszę mi przesłać np.na meila ( slonce-78@wp.pl ).Pozdrawiam

Gość ciekawska M
bardzo nie lubie tych udziwnionych bukietów uwazam ze klasyka jest niesmiertelna mnie sie nie podoba ten pomysł

Gość anusiek
Witam, ja również myślałam o takim wachlarzu więc jeśli można to prosze o przesłanie zdjątka oto mój mail: asta20@interia. pl Z góry serdeczne dzięki!

Gość lllaaalllaaa
bukiet w wachlarz---przepiekny !!! miałam taki na slubie, swietna paniatka, mam zasuszony, udało mi sie znależc ramke w ikei w ktora sie miesci. jesli o mnie chodzi to mialam troche duży i byl ciezki , trzeba go trzyma jak wachlarz i reka dretwieje. teraz zdecydowalabym sie na mniejszy. goraco polecam !!

Dziękuje wszystkim Panią za odpowiedzi a zwłaszcza ,,calineczce25\" za przesłanie mi zdjęć. Natomiast jeśli jakiejś Pani nie podoba sie taki bukiet to proszę po prostu takiego nie robć.Każda z Nas ma własny gust i upodobania,bo bez tego świat byłby nudny i szary!!!