Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MOOOnika

czym do ślubu jedziecie?? bryczki,stylowe auta,limuzyny

Polecane posty

No tak, nie chcę jechać do ślubu tico ani starym fiatem - to jestem kiczowatą księżniczką. Puknijcie się w wasze puste główki:-P Najlepiej jeszcze byłoby ubrać sukienkę po babci, gościom podać chińskie zupki i konserwy, a wesele urządzić pod namiotem na działce, bo przecież tak jest oszczędnie, fajnie i w ogóle. Na tym forum jest jakiś dziwny kult skromności - a jak którać odważy się napisać że będzie miała balony, bezę czy limuzynę - to jest kiczowatą księżniczką:-O Ja będę miała balony, bezę, diadem na głowie i serdeczną matkę na błogosławieństwie, bo tak chcę. Może jest to kicz, ale mnie to wali 😡

Gość fiona ksiezniczka
super trafiłaś w samo sedno, ja tez czytam i na dziwic sie nie moge co ludzie tu wypisuja za pierdoły wiadomo ze kazda chce by bylo jak najpiekniej jak w bajce wiec w tym dniu i piekne karety i limuzynu ryz i płatki róż i inne piekne nie skromne rzeczy wypada miec Ja bede tak miec i juz !!! :)

laura diaz ale przeciez nikt nie ocenia ciebie czy innych ze jesteście kiczowate czy cós:D tu mówimy o pojazdach,nie o osobach. Nie powinnaś czuć się dotknięta. to jest forum wymiany opinii, ja rozumiem osoby które chcą mieć ślub \"jak z bajki\", ale i ty musisz dać prawo do życia osobom, które nie chcą mieć ślubu \"jak z bajki.\" A ja np jestem sentymentalna i przywiązuję się do przedmiotów, i chociaż chętnie widziałabym się w jakiejś super furze(ale mojej, nie wypożyczonej) ale wiem że mój mały, skromny, ale uroczy samochodzik by się obraził:D i nie powinnaś pisać że do małego auta powinnam podać gościom zupki chińskie, bo to po prostu złośliwe.

La parisienne - nie czuję się dotknięta, tylko chciałam zauważyć pewną prawidłowość jaka tu występuje. Są dwa fronty: księżniczki i skromne, i jedne najeżdżają na drugie i nawzajem. Złośliwa może i jestem, ale mam niedługo ślub i wzrasta mi poziom stresu i jadu:-D

złośliwość księżniczce nie przystoi:) ale wybaczam bo rozumiem stres przedślubny:) ja reprezentuje trzeci front: bardzo droga sukienka beza i dość skromny własny mały samochodzik:D

Gość hahahahahah
I jeszcze jest front - ślub kościelny vs. ślub cywilny hihiihi :)

a mój narzeczony jest żołnierzem i do ślubu jedziemy hummerem:)

Gość patrol
Ja jechałam jeepem, dokładnie nissanem patrolem, tym dłuższym Tak jak chciałam :)

Mi mała --- ja poważnie rozważałam awionetkę, bo tak się składa ze mój facet pracuje w firmie lotniczej, jego szef sobie lata taką małą awionetką, bo nawet firma ma siedzibę obok lotniska i to jest zupełnie normalne tutaj, i proponował nam ją do ślubu, tyle że nie bardzo jest gdzie nią wystartować i wylądować pod domem, kościołem i restauracją. Jakoś pasy startowe nie są popularne tak jak parkingi samochodowe:) Ale byłoby fajnie:)

Gość gość
Ja marzę o koniach. Wiecie może gdzie w Trójmieście można wynająć bryczkę?

Gość gość
Ślub jest przeżytkiem.

Gość ruzia88
Do ślubu można wynająć różne samochody. Fajne są te stare, są stylowe:) wiele firm oferuje atrakcyjny wynajem aut, jak np. http://www.poltrans24h.com.pl/. Moja siostra korzystała z ich usług i naprawdę była zadowolona. Ja osobiście popieram wybór starych aut, ale każdy wybierze co będzie chciał. W końcu to dla konkretnej osoby wielki dzień

Gość gość
Rajdowym subaru - nie znam się na tyle, żeby powiedzieć coś więcej :p Ale narzeczony jest zajawionym rajdowcem. Co prawda swojego auta tak dobrego jeszcze się nie dorobił, ale kolega pożyczy. Niebieskie, z klatką, oklejone naszymi nazwiskami (na szybie, tam, gdzie są nazwiska kierowcy i pilota). Narzeczony będzie sam prowadził, ja za pilota :D