Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samantallllll

17 dobra dla 30+ latka?

Polecane posty

Gość samantallllll

Mam 17.5 lat i podobam się dużo starszym mężczyznom... Takim w wieku 28- 40 lat. Może dlatego, że powaznie wyglądam, czy ze mną cos nie tak jest?młodsi na mnie uwagi nie zwracają

Gość samantallllll
bo juz samaa niewiem

Gość dhhe
samantallllll chca cie bzyknąć i nara :P gdzie ty zejsz??

Tez mam podobnie :-) ale mi faceci w wieku 30 lat odpowiadaja :-) Sa dojrzali,maja zazwyczaj porzadny status finansowy :-) no i jak maja taka mloda niunke u boku to nie szukaja mlodszych (zazwyczaj) i mniejsza szansa ze puszcza kantem :-) Hehe.A tak powaznie to ja sobie chwale takie zwiazki i chcialabym takiego meza zeby byl z 10 lat starszy :-)

współczuję ci, ze tak poważnie wyglądasz- za mną się 25- ciolatki oglądają a sama mam pod 30-stkę:P

Gość samantallllll
czyli jestem dla nich fajna na jeden raz? pomozcie mi... jestem niedoświadczona, i nie wiem czemu akurat pociągam starszych meżczyzn

Gość samantallllll
to co mam na to poradzic ze takakurat wygladam? :((((

Eeee tam,no bzyknac tez chca ,proste.Ale znam duuuzo takich przypadkow i sa to szczesliwe zwiazki ,uwierzcie!!facet (o ile jest porzadny) jest zapatrzony w taka swoja laske mlodziutka,rozpieszcza ja itd. A dziewczyny o ile taki typ jest fajny zadbany itd to po prostu chca z nim byc ,a nie z jakimis malolatami ktorzy nic o zyciu nie wiedza i w ogole....

Gość głowizna
hm jak miałam tak 18-23 lata, byłam trochę przy kosci, miałam duże cyce i wszystkie stare chłopy sie za mną oglądały albo gwizdały; niestety, rówiesnicy albo faceci do 5 lat starsi nie zwracali na mnie w ogóle uwagi to proste - taki stary chłop zdaje sobie sprawę, ze juz nie jest taki najatrakcyjniejszy, wiec nie mierzy zbyt wysoko; młody, atrakcyjny facet woli równie atrakcyjną dziewczynę

Gość zmija a jak przestaniesz
byc młodziutka to co? poszuka sobie kolejnej młodziutkiej? debilka:O

Gość samantallllll
aaa, czyli jestem za brzydka dla równolatków a dla starszych zdesperowanych akurat tak?

Skoro roznica wieku by wynosila np 10 lat to dla niego na pewno dlllugo taka laska bedzie atrakcyjna!!!!Nie generalizuj bo powiedzialam ze nie kazdy facet ale ten ktory jest porzadny!!!DEBILKO!!!i nie wyzywaj mnie idiotko-kultury troche!!!!1 A co do tego ze sa nieatrakcyjni tacy faceci_BZDURA.Oczuwiscie nie mowie o wszystkich ale znam WIELU takich ktorzy w wieku 30 lat maja swietne cialo,modnie sie ubieraja maja wlasne firmy domy i kase i nie mowcie ze wszyscy starsi sa NIEATRAKCYJNI bo to nie prawda! Najpierw przeczytajcie dokladnie a potem wyglaszajcie sady!!1czlowiek cos powie i od razu od debili go wyzwa!chore to jest!!!!boze co za ludzie,zal mi was,nic tylko obrazac i wylewac swoje zale na innych!!!tchorze!myslicie ze jak anonimowi jestescie to wam wszystko wolno??????polskie chore spoleczenstwo!!!trudno trafic na kogos normalnego az zal

Gość samantallllll
dziewczyny, nie kloccie się, nie ma o co. podyskutujmy kulturalnie

Nie ma sie o co kłócić.Starsi lubią młodsze z wielu powodów.Czują sie mądrzejsi,atrakcyjniejsi.Jesli nawet chodzi o seks to wiadomo ze im starsza kobieta tym ma wieksze wymagania.Przy młodszej mogą sie sprawdzić.Jesli Ty sie dobrze czujesz w towarzystwie starszego to nie ma sprawy.

Gość trre
Sam mam 25 lat, ale 17-latka do powaznego zwiazku jest imho za mloda.

No ja probuje ale zostalam nazwana debilka bo mam takie a nie inne zdanie!to jest chore po prosu!Pewnie ze sa typy ktorzy chca tylko pobzykac itd ja natomist mowilam ze znam wiele zwiazkow ze facet jest starszy jakies 10 lat od laski i sa to zwiazki udane i korzystne dla kazdej ze stron!!!takie jest tez moje zdanie oczywiscie jesli partner i partnerka na siebie zasluguja i nie kieruja sie tylko sexem i kasa(ale wiadomo ze to tez jest wazne )ale NIE najwazniejsze!!!i nie rozumiem dlaczego ktos ma mnie za debila skoro wyrazilam taka opinie,poparta wieloma przypadkami ....ehhhh

Gość samantallllll
baaardzo dziękuję. a jaka jest Waszym zdaniem różnica wiekowa maksymalna, taka, która nie razi jeszcze, ale powinna by/c już maksymalną?

Gość vikaaaaa
Wiesz dlaczego cie wybieraja??? dla tego ze sie pytasz,bo gdybys wiedziala,a dowiesz sie z wiekiem to juz nie bedziesz dla nich atrakcyjna.Mloda,naiwna,latwo ja zakrecic,a krecic mozna ja jak przyslowiowego chlopa w sadzie,wszystko lyka jak pelikan,nie ma wiekszych wymagan jak mc.donald i bluzeczka za 50zl a do tego swieze cialo i d....To tak w skrocie na temat

>samantallllll >baaardzo dziękuję. a jaka jest Waszym zdaniem różnica wiekowa maksymalna, taka, która nie razi jeszcze, ale powinna by/c już maksymalną? Pogubiłem się trochę. Co rozumiesz pod pojęciem \"poważnie wyglądam\" ? To bardzo ogólne stwierdzenie. Uroda jest istotna bo przyciąga uwagę mężczyzn, figura też, ale u rówieśników często wywołuje obawę przed odrzuceniem. U dorosłego mężczyzny ten problem praktycznie nie istnieje. Kiedy widzę piękną dziewczynę młodszą ode mnie moje serce nie bije jak oszalałe, nie czerwienię się, nie jąkam itp. U młodego z reguły występuje panika, maskowana albo obojętnością, albo postawą wyrywacza. Jedno i drugie przezabawne. Kumasz ? ;) Masz 17 lat i jesteś trochę młoda. Za 2-3 lata wszystko powinno się zmienić.

no nie wiem, ja jakos sobie nie wyorbazam zeby powazny facet pod 30tke zaczynal ze swoja kobieta rozmowe: "co dzis bylo na polskim?" :o dobra, wiem, ze ludzie roznie dojrzewaja, a czasem i 30latek emocjonalnie bedzie na poziomie takiej 17latki, ale rozumiem ze rozmowa tyczy sie normalnych ludzi nie wiem jakie zycie musialaby miec taka 17latka zeby taki "zwiazek" mial jakikolwiek sens doprawdy, myslisz ze to cos wyjatkowego ze 25latki za 30tka sie ogladaja? :p

Gość alaboga
Hey z moja dziewczyna tez tak bylo ;d tylko ze ja jestem tylko 2 lata starszy od niej, a przedemna z samymi starszymi sie spotykala i byla, az poznala mnie i terazz uwaza ze tamte zwiazki to porazka i nie mozna byc szczesliwym z kims kto jest o tyle lat starszy ;d, a ze wygladasz powaznie to nic zlego sa faceci ktorzy to docenia ;D

Gość samantallllll
dochodze do smutnego wniosku- jestem neiatrakcyjna i leca na mnie tylko podstarzali desperaci, a w moim wieku na mnie amatora nie ma :((

Gość samantallllll
:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Gość Trzydziestolatek
To bardzo słuszny wniosek. Pukamy sobie takie towary, jak ty (co z tego, że uroda nie do końca teges - ważne żeby spuścić z kija) a kiedy się nam znudzą, wyrywamy następne (czasem się i ładna trafi). Z samym wyrywaniem nie mamy problemów, bo przecież o naszej atrakcyjności świadczy pękatość portfela a nie wygląd. Przy okazji czasem jesteśmy dobrze wykształceni, więc możemy także zaimponować wiedzą, obyciem i elokwencją.

Gość anitka warszawaa
Głupoty gadacie..ja mam 21 lat moj facet 34 i powiem wam ,ze im nie chodzi tyljko o bzykanie a takze o rozmowe...wsparcie...bycie przy nim slodkie pieszczoty..jestemz moim facetem 2 lata jestem piekna mloda kobieta on arakcyjnym dojrzalym mezczyzna....

Gość Trzydziestolatek
I pewnie twierdzisz, że Twój przypadek można rozciągać na szersze spektrum? Miejmy nadzieję, że jesteś wyjątkiem potwierdzającym regułę i życzę szczęścia, ale to raczej sytuacja rzadko spotykana.