Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

po prostu Julka

klopot z fotografem-prosze o rade

Polecane posty

mam slub Kosicelny za rok znalazlam super fotografa, widzialam jego prace a wiec: - zdjecia - 5 plenerow- duzy piekny album, widzialam je i sa naprawde cudowne 100 fotografii w albumie ze slubu, z przygotowan i kosciola - 2 albumy dla rodzicow ze zdjeciami + 1200 ujec na plycie CENA 2100 film zrobiony tez dobrze, widzialam plytki autora 1500 czyli razem 3600 zlotych ! Moje pytanie WARTO ??????????

Gość grtyy
Strasznie drogo bierze z zdjęcia!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość grtyy
Jak to 5 plenerów??? nie rozumiem!! A poco naż tyle!!

Gość to nie
jest drogo jesli chodzi o zdjecia bo w koncu spro ich tez daje

kompromisem będzie znalezienie firmy, która oferuje obie usługi równocześnie, wtedy przy zamawianiu kompleksowej usługi będzi na pewno taniej... koszt oczywiście zależy od miasta, ale orientacyjnie w moim regionie nie powinien przekroczyć 3tys

Gość złodziejstwo w bialy dzien
:D🖐️

Mamy podpisaną umowę z fotografem/kamerzystą 1200zł ...zdjęcia w plenerze, zabawie i kościele ... Zdjęcia i album płacimy osobno ale myślę że w 1700 zł się zmieścimy :) Ja bym nie przepłacała... ale jeśli czujesz się na siłach:) to Twoja decyzja :)

Gość co to jest 5 plenerów

Gość caca
WARTO! :) ale czy na pewno jest dobrym fotografem? Ci najlepsi w Polsce należą do stowarzyszenia fotografów reportażowych WPJA...jakos tak :) Im naprawde WARTO zapłacic każde pieniądze!!! Chociaz ja znam fotografów, którzy są równie dobrzy a nie są jeszcze w tym stowarzyszeniu. Powodzenia! http://bankier.tv/video/Ile-kosztuje-idealne-wesele-29545.html

o kurde....ale drogo, ja place za zdjecia w plenerze 30sztuk oraz piekny album 280zl i filmiki tez pieknie kreci i okolo 1000zl w sumie ok.1280zl