Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciocia mania

cholerni faceci

Polecane posty

Gość ciocia mania

jeżeli kobieta nie pracuje zawodowo tylko zajmuje się domem i dziecmi to oni uważaja że nic takie kobiety nie robia , diabli mnie biorą

Gość Mo-berro
bo taka kobieta właściwie nic nie robi. widzisz w tym coś niezwykłego?

Gość można zajmowac się
dziećmi, domem, pracować się i uczyć :D PS. Bez wzgledu na to co robisz, jeśli traktujesz siebie z szacunkiem, inni też tak Cię traktują...

Gość można zajmowac się
i nie pozwolisz, by ktoś Cię nie szanował, a zwłasza Twój facet

Gość ciocia mania
koleżanka ma troje dzieci w wieku 6lat, 4 lata i 1,5 roku , jest przy takim drobiu roboty fura , a jeszcze jej mężuś zawsze ma ciepły obiad i deser dzień w dzień co innego bo ten cap nie lubi jak mu sie obiad powtarza, czysto u nich jak diabli, a on jeszcze przy mnie powiedział że ona nic nie robi bo siedzi w domu myślałam gołymi rękami go udusić, nagadałam mu tylko i wyszłam bo diabli mnie brali

Gość można zajmowac się
głupi mąż głupiej żony

Gość ciocia mania
też jej to próbowałam tłumaczyć zaprosiłam ją z dziećmi do mnie na tydzień niech cap zobaczy jak będzie sam czy tak nic do roboty niema w domu jak bedzie musiał obiad zrobić i te inne dyrdymały ktore ona do tej pory robiła

Gość można zajmowac się
też mam taką koleżankę, tylko że ona jeszcze pracuje, a mąż jest "chory" więc nic robić nie może... ona go jeszcze usprawiedliwia :(. Albo terapia psychologiczna, albo ucieczka daleko od tego toksycznego faceta.... PS. On ją traktuje jak posługaczkę, a ona na to pozwala

Gość Hey Baby Hey
Lepiej dzieciaki zostawić z tatusiem. Niech sie wykaze. Bez dzieci bedzie mial po prostu wolne i nic nie zrozumie.

Gość ciocia mania
myślałam żeby wykupić jej wczasy choć na tydzień i żeby dzieci zostawiła mu , jak się zesra z przerobienia to mu przejdzie krytyka a ją postawie przed faktem dokonanym jak jej wręcze bilet

Gość wujek maniek
a z czego ta rodzinka ma życ ? Facet tak naprawde pracuje na 5 osób. Czy jak robią zakupy czy płaca czynsz to kogoś interesują ich wewnętrzne problemy ? Taki układ ma sens tylko wtedy gdy facet naprawde dobrze zarabia - np. jest biznesmenem. Z zona zamiast "harowc" mogłaby sobie znaleźc jakieś zajęcie, np. prace chałupniczą aby pomóc